Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJDE PREMIJERU I BAKIRE RODJOBRADI PRIZNAJTE NARODU DA STE PODIJELILI BOSNU I DA TRECI ENTITET VEC POSTOJI,SAMO CEKATE PRAVI TRENUTAK ZA OBJAVU....OVCE VAS SVAKAKO PODRZAVAJU,PRIZNAJTE SLOBODNO.
Narod ce se malo buniti, ali ce to oni resiti sa podelom par hemijski olovaka i par blokceta sa imenom stranke i svi zadovoljni.
@.iggy.is.back. nemoj zaboraviti sokove hepok od pedera koldze
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koji debilizam i rasipanje novca. Čuj tri jezika hahahahahaha. Jedan te isti jezik samo sa različitim jezičkim varijacijama i izrazima. Onda bi Englezi trebali uvesti tri kanala na britanskom engleskom, američkom i australijskom engleskom. Nacionalisti su bolesnici kojim nema lijeka.
@starbuck Da, govorim o engleskom na tri kontinenta, a da ne pričam o različitim dijalektima i akcentima engleskog.
Sve bi bilo ok da se jezik zove npr jugoslovenski, da se niko ne uvredi i ne oseca izostavljenim. Ali nema te drzave vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerski kanali da se ukinu molim lijepo nismo nikad ovo imali u BiH, otisli smo 300 godina unazad poslije raspada SFRJ, koji su ovo bolesnici
Vjerski kanali da se ukinu molim lijepo nismo nikad ovo imali u BiH, otisli smo 300 godina unazad poslije raspada SFRJ, koji su ovo bolesnici
A ko je u Ministartstvu komunikacija,zašto ne piše imenom i prezimenom da vidimo koji je to idiot koji pokušava da proda mu** pod bubrege!? Samo da imate na što više pozicija ugurati svoje rodjake,prijatelje,kumove itd. Ako ste lafo ugroženi sa ovim,neka bude opet jedan dan na bosanskom,drugi dan na hrvatskom i treci na srpskom.Kad smo ludi da budemo ludi do kraja!
Napravili ste svoju TV u Mostaru. Eto vam je i plačajte je. Odbijam da platim bilo koji kanal koji se emituje an Sarajeva! Dajem za RTRS, a zašto dajem? Da bi Dodik lopuža sa mojim parama mene z......o. Sada bi malo i Čović. Neće moći! Vratite Veležu stadion. Odreknite se svih ministarskih fotelja koje raspolažu budžetima u Bosni. Napravite normalne škole. Zaposlite Bošnjake u Hercegovini - to vam je put da se dogovorimo do tada... uživajte!
A bi li bilo moguće da se zakonom odredi kako imaš izbor plaćanja nekom od ponuđača programa, dakle tko god ima dozvolu za emitiranje i proizvodic program da mu mogu platiit za taj mjesec pa ako nisam zadovoljan da sljedeći platim nekom drugom...?
Napravili ste svoju TV u Mostaru. Eto vam je i plačajte je. Odbijam da platim bilo koji kanal koji se emituje an Sarajeva! Dajem za RTRS, a zašto dajem? Da bi Dodik lopuža sa mojim parama mene z......o. Sada bi malo i Čović. Neće moći! Vratite Veležu stadion. Odreknite se svih ministarskih fotelja koje raspolažu budžetima u Bosni. Napravite normalne škole. Zaposlite Bošnjake u Hercegovini - to vam je put da se dogovorimo do tada...!
Do sada su BHRT i FTV vodili program i vijesti na svim jezicima osim Bosanskog. Kad god bih gledao voditelji bi bili Hrvat ili Srbin, a kad bude Bošnjak i on koristi hrvatizme i slično tome. Nema njegovanja maternjeg jezika, nego da bi se uvijek dodvoravali drugima govorili bi sve moguće jezike, ali samo ne Bosanski. Mi i sada imamo dva kanala koji su zaista loši sa programom koji emituju, a ni RTRS nije puno bolja. Ovo bi značilo da bi se sadašnja RTRS ukinula, jer njoj ide trećina pretplate.
Aldon << tačno tako! Kada prigovoriš onda si neznalica maternjeg jezika! Uostalom SDA da mijenja rukovodstvo ( vanredni kongres pod hitno) i vrati se na pravi put! Ovako će se dešavati svkakva čuda. Koliko se razumijem u narod za sada samo reži - to nikako nije dobro po SDA. Njene glavešine baška. Puno vam se nakupilo. Dali nećete da vidite ili vas se ne dotiće! Zar ste toliko silni?
Aldon, ma neka ljudi govore kako su navikli, zasto u jednoj emisiji spikeri ne mogu govoriti jezikom kojim govore, a neka ga zovu kako hoce: bosanski, hrvatski srpski, za mene je jedan jezik koji ima isti korjen, a sve ostalo su male finse, zavisno od podrucja. Jel'de svi se veoma dobro razumijemo. Eto hoce sada i tri tv programa na bosanskom, hrvatskom i srpskom. kao ne razumijemo se. Dodje mi da vristim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav je to TV program "prilagođen potrebama pojedinog konstitutivnog naroda"... Od TV programa očekujemo informaciju, zabavu, edukaciju... Bolje je otvoreno da napištete da želite TV kanal prilagođen interesima STRANKE, da želite stranačke TV kanale, kako bi vladali još 100 godina.... U Bosni je stranka UBERALLES, i majčica i domovna i zakletva...jedina i vrhovna relikvija... Uostalom, oni su se već odavna izrekli da im "Bosna nije cilj, da je Bosna samo sredstvo"...
Pa neka ga naprave sebi i sami neka plačaju! Poznato je da Hrvati odbijaju da plate bilo što - što nije pod njihovom upravom!
Čuj tri kanala? Pa ni jedan nisu u stanju da emituju kako treba! ccc
Izgleda da zarad opstanka koalicije u kojoj HDZ diktira tempo i nastavlja da osvaja teren, napredujući prema trećem, dok, kao što je evidentno kod SDA nejmaju načina da im stanu na put i pristaju na sve. Samo šta taj SBB misle, ako su neka bošnjačka ili koja su strana.
SBB je već prošlost - samo oni na vrhu neće ili nesmiju da priznaju. Fahro ih je nategao nategnutom pričom o veličini i snazi stranke. Pola ih je odperjalo iz stranke kada je podpisana koalicija sa SDA-om. Na izborima ih ubuduće može biti u tragovima, kao što je SBiH, Seferovi isl. Ustvari samo se potvrdilo da je DF u mnogome bio u pravu! A oslobodio se dobrog dijela onih koji su bili " na pravom putu"!
900 zaposlenih da sprema partizanske filmove i krajnje amaterske prenose, onda kad imamo tu sreću da prenose!?!? ma marš, bagro
@Lostframe ne fali ništa, ima i previše
@Lostframe - on bi radije one iz NDHAzije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije bilo dovoljno sto ne valja ovaj jedan, nego će (po ugledu na predsjedništvo ) da umnože taj očaj od neprofesionalnosti...
poturice su tako zelili tako su i dobili
Ja predlazem da se ovo smetlje od Televizije ukine , ko je ZA molim lajk !!!
Moze i tako ili privatizovati ili ukinuti , ko hoce da pravi kanal neka ga pravi od svojih para a ne da narod finansira stranacke televizije bez programske seme i na nivou 60-70 godina ... Nisam za tri nacionalne TV jer to sve vodi daljnim podjelama a da narod finansira , ne mozes nekome zabraniti ako hoce otvoriti privatno TV na hravatskom jeziku to je Demokratsko pravo ali neka ga plaća iz svoga djepa a ne od sve tri naroda pa da vidim dokle ce ta TV kuca opstati ;-)
A treba program i na njemackom, da nasa dijaspora moze ljeti gledati...