Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su to ista govna samo jedno vise smrdi a drugo kao manje,treba poskidati gamad svu.
gdje kakav lopovluk tu su članovi strnke za bih sta je sa jusufranicem bivšim direktorom grasa rasturio gras i sad uživa a sad mehmedić hoće da uništi i ostala komunalna preduzeća da bi se lakše za bagatelu prodala a građani će ipaštati kad budu gazde formirli cjenu usluga kako njim odgovara
ma treba masovno izaci na ulice pa ,,hin,, fino nafatati na sjednicama i dobro pajserima nalupati !!!! PAJSER REVOLUCIJA
stidite li se vi koji ste glasali za SDA i SBIH. stidite li se sto ste zemlju doveli na rub propasti.
SDA IZDAJICE U VJECNU OPOZICIJU, KAD NISU HTJELI SMIJENITI IZDAJICU 001.
Ja ne znam za koga ce se vecinski Bosnjaci odluciti, SAMO MISLIM DA JE VRIJEME DA SE BOSNJACI ODLUCE NATPOLOVICNOM VECINOM ZA JEDNU STRANKU, TAKO DA TA STRANKA IMA PUNU VLAST I STO JE JOS VAZNIJE, PUNU ODGOVORNOST, a ne kao do sad, malo SDA, malo SBIH, malo SDP, niko nema punu vlast, niko nije odgovoran, svi prebacuju krivicu na drugog. Dosta jalovih koalicija, BOSNJACI BIRAJTE JEDNU STRANKU ZA VLAST, sve ostale saljite u opoziciju.
Znaci SDA finansira kampanju iz komunalnih preduzeca? Bravo SBIH. Dotucite izdajice.
Ovaj Mehmedić nema pojma o čemu priča, obični kleptoman...bolje da položi račune za svoj kriminalni rad u Zavodu za izgradnju Kantona Sarajevo.
Naprijed Besime! Iako si iz SBiH, izgleda da valjas!!! Gazi marvu lopovksu! Da rade kako treba ne bih zalio da imaju 10.000KM mjesecno platu, a ovako mi je zao svake marke koju uzmu!! SDA je lopovska a Tihic samo glumi jadnicka!
komunizam je pojedinim jos uvjek u venam
Dok im predsjednik Tihić okolo hoda s tjelohraniteljima, ko prije Ćelo Bajramović i siluje vlastiti narod, ti Besko razvali mu njegovo SDA sarajevsko leglo, koje on ne smije ni pogledati. Besko, oprez, sve su to prevaranti koji su školu naućili od Alije.
Mehmediću samo tako i razvali bandu begovsku. Odkako ih 1492. Osmanlije dovukoše iz Španije na luksuznom admiralskom brodu (lafo ih protjeralo) da ovdje budu okupatorska administracija preobučena u \"velike muslimane\" (al kojima samo lova puni crne duše), isključivo rade protiv Bosne i njenog naroda, a za London koji je Osmanlije i doveo na vlast.
ma samo tako Mehmedicu diraj kasu :) volio bi kad se nesto promjenilo ali SDA je previse \"jak\" tako da nista od ovoga nazalost ...
nece se ovo smiriti bez intervencije policije
Bravo Mehmediću Ovo sto je izjavio 100% je istina (radim u Kantonu) medjutim dosta odgovornosti snosi i SBiH jer su u vlasti od 1996 godine. Kupuju se auta da bi (škode oktavije) da bi ministri vikendom mogli da privatno idu po planinama i moru, ispijaju kafe sokove na racun reprezentacije, zapošljavaju svoje kadrovike tako da obični čovijek nema šanse na konkursima jer je to već unaprijed sve popunjeno.Jedini izlaz do izbora formirajte \"vladu experata\" koji neće biti \"vezani ni za jednu stranku \" ima poštenih ljudi. Ne usvoji li se Budžet do 31.3.2010 bez plaće ostaje 11500 zaposlenih(policija, škole domovi zdravlja, zaposleni u JU....)a to ste krivi samo vi na vlasti koji ste od 1990.