Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti ga na, Todoricu! BOJKOZ KONZUMA!
u siptariju
Kozojeb, cao.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hrvatska, što vam je ovo trebalo?
Ja i dalje neću kupovati Hrvasko, pa nek opet zabrane ili ne.
Mašala i sretno!
pa srbin tj pravi bosanac pomogo da izvozimo konju....
Nije RH na aparatima haha xD niti je ijedan medij uopce prenio ovu vijest xD nama jedno mlijeko vise manje na policama, onaj koji ce htjet kupit vase neka kupi...zakon ponude i potraznje :)
Recite NE bojkotu, već lijepo svaki od vas neka strusi svakodnevno po pola litre mlijeka iz BiH i pola litre jogurta iz BiH. Diokažite svoj patriotizam - državni ili entitetski, svejedno - iz vlastitog džepa. A i brigu za bolje sutra pokažite na taj način. Marku za odvratni Avaz ili jadno Oslobođenje radije utrošite na domaće mliječne proizvode.
eto susjedi... zaustavište izvoz 15 dana i šta ste dobili... dobili ste to da će prodaja hrvatskih proizvoda od sada pa nadalje i ubuduće pasti za min 30%... sta ces kad glupi ljudi vode glupe ljude... ko popije hrvatsko majka mu zec...
vazno je da pada :)
Latini na aparatima 😅
Ovo u Hrvatskoj nije ni na predzadnjoj stranici u novinama :D
Kako se i očekivalo , " tresla se gora, rodio se miš " ..... Iz ovoga smo možda samo izvukli pouku da ipak trebamo više kupovat domaće proizvode i natjerat ove da obrate pozornost na kvalitetu i da to malo ljepše upakiraju ....
BINGO 387 DOMACE
Susjedi Na Aparatima !
Al opet bojkot svega hrvatskog
Nema sumnje da je RH grdno pogriješila zbog svoje žalbe na izvoz mliječnih proizvoda iz BiH u EU. Uskoro ćemo moći prosuditi dali BiH grdno griješi kada medijski huška svoje građane na bojkot HR proizvoda. Ne zaboravimo da od planiranog izvoza mliječnih proizvoda u EU, više od 90% toga izvoza otpada na RH! Što ako i RH pozove svoje građane na bojkot BH proizvoda? Hoće li BiH tada ući u totalni politički i trgovinski rat sa RH?
Uspješnije je medijsko huškanje na bojkot, od poziva Vlade na isti. Ali treba shvatiti da batina ima dva kraja. I da RH neće sjediti skrštenih ruku kada je u pitanju bojkot njenih proizvoda u BiH. Pametnije bi bilo da se pitanja koja su od iznimne važnosti za obadvije zemlje riješe za stolom, bez nepotrebnog pokazivanja mišića.
Nije se trebala bas Hrvatska zaliti, sta su uradili? Da bojkotiramo za uzvrat njihove proizvode?? Ono "zabili noz u ledja" Stvarno licemjerno. Ali eto i to je proslo zalba je odbacena i ode nase mlijeko u EU. Neka je sretno. A stvarno nije im to trebalo jer i izvozna kvota iz BiH nije takva da bi nastetila samoj Hrvatskoj. Boze sve se pitam zasto su se zalili????
Toliko si glupa i ostatak vas da niste ni pričitali na što je se HRV žalila :D Za ovo prosječni Hrvat i ne zna.
DJETETA MI MOG I RODITELJA MI MOJIH I SVIH MI MRTVIH - NIKADA VIŠE U MOJ STAN NEĆE UĆI HRVATSKI PROIZVOD! Dabogda ja dobila LEUKEMIJU ako slažem!!! Ne mogu se igrati više sa Bosnom i Hercegovinom!!
Opet poznato Muslimansko licemjerje, povezano kronicnim neznanjem. I cude se vicevima o njima.
@ Aniti.KLIX.ba A bogami bi i kaznio Hrvatsku koja nam zabi nož u leđa 1993. godine i koja je 2/3 najboljeg naoružanja uzmala, pljačkala i otimala. Kad nam je bilo najteže, udružiše se sa četnicima. FUJ
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
palimo svjetlo u BiH https://www.facebook.com/pages/KUPUJMO-I-KORISTIMO-DOMACE/289117301219578?fref=nf