Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro salkane koje borce kada su istu potvrdu pripadnik armije od do dobili i diverzanti i logisticari i ratni profiteri s tim sto logisticari i ratni profiteri predstavljaju ove prve kojih je bilo puno manje u svaku akciju vazda istih deset u akciju a ostali navijaju pravi borci ili su pod zemljom ili su narusenog zdravlja i na rubu egzistencije kada vidim sta radite i kome ste dali ogromne penzije nakim moralistima i generalima trazit cu potvrdu da sam bio u zimbambveu
salkice ranjen sam na poljinama gdje tvoje patriote prave vile a gdje sam izgubio svoju bracu po oruziju a kiriju placam invalidninom jer ste moj prijeratni stan dodjelili logisticaru patrioti jos malo pa ce mi djeca zavrsit skolovanje i otici vani a ja ako dozivim iako se jedva krecem bit ce sta mu bi iz cista mira
@lupa uprvu si ima i takvih na izvoz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kupili ste lokalne vođe boraca i oni drze mir za vas i samo cekaju totalno nebitno a to je koji ce "vlah" pjevati u zetri da se oglase a sto se borci spaljuju, bacaju sa zgrada, umiru od neimastine i bez penzije..jebe se njih
Trebalo bi da do sada jasna i poznata formula, odkuda ovoliki ogromni broj boraca, koji je do sad pet puta narastao u odnosu na ukupan broj, nakon završetka rata, je jednostavno to da su stranke SDA i HDZ dijelile preko svojih korumpiranih komisija potvrde i kapom i šakom, iz razloga da povećaju broj ovisnika i biraća za svoju stvar i osiguraju vladavinu za vjeke vjekova bez obzira, na bilo kakve negativne rezultate.
Ja kakva sve fukara kravatu nosi,strasno!
20 GODINA VI NAMA BACATE PRAŠINU U OČI MARŠ ,MARŠ MARŠ SVI POLITIČARI.MOŽEMO MI JOŠ OVIH NEKOLIKO NAREDNIH GODINA KOLIKO NAM JE OSTALO ŽIVIT BEZ VAS.
Salko je dobar i posten covjek. Mislim da je covjek koji zeli pomoci pravim borcima jer je i sam, kao mladic kojeg dobro pamtim, bio borac od pocetka rata. Samo ako bude mogao ista uraditi od ovih ljigavaca iz SDA.
Salko Bukvarevic je ratni MOS ovac, poratni direktor bkc Tuzla, rova nije vidio. Niti hoce a jos vise niti moze rijesiti ovo pitanje.
Dosta vas vise ne broje obećanja. SAMO DJELA
U Dodiklandu 150KM GODISNJE i to samo za one koji su bili cijeli rat. Koji su bili recimo 3 godine njima k.... A i ovi sto su bili sav rat 3,5 godine kasni im pola godine tih 75 eura godisnje. Drugim rijecima k.... od drzave ce biti prema Pederaciji. I onda Dole kaze da je Dodikland bolji dio. Jest, al malo sutra.
@lachiffre Pa nasi nemaju nista to i kazem jer zivim u Dodiklandu.
@lachiffre Ja znam da je u Dodiklandu gdje ja zivim sranje, a ne zanimaju me ostali.
lazes salkoooooo
Davno smo popusili moj salkice
Neces, ko ni Bičakčići, Polići, Ajnadžići, Zukani, Novalići i ini -ići kojima su borci bili puna usta a onda ih fino ispljunu kad ih momački ižvaču!!! Najgora mraka nad mrakama, koje nigdje nije bilo u ratu, je pokupila sve moguće boračke beneficije dok za prave borce nije ostala ni praška! Bolje da šutiš, bar ne podhebavaš!!!!
Ovaj Bukvar nije sav svoj ... Yebo je borce nece se oporavit 2 god.
borci su davno ostavljeni