Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@B.B. I ja bih voljela da bude po katastru! U tom bi slučaju Republika Srpska imala 64%, a ne 49% teritorije Bosne i Hercegovine. To su rezultati popisa iz 1991. na kojeg se vi stalno pozivate. Ali zaboravljate da se tada nisu popisivali samo ljudi. P.S. Da ne zaboravim: ovih 49% ste nam i vi (vaši predstavnici) potpisali i u Dejtonu i u Parizu. Ne znam što se sad bunite.
pa koliko znam imovina drzave bih jos nije prepisana na vas. ameri vam to ne mogu dati niti su dali... a bez toga sve je samo iluzija... historijski vrlo kratka...
BIVŠA SARAJK... Toliko su nas sj..... da nam u sred Amerike napisaše i potpisaše 49% Bosne i Hercegovine. A što se mržnje tiče - ne mrzim nikoga, samo ponekad ne mogu da prešutim i odgovorim. Ne započinjem!
pa vjerovatno imas komplekse od amerikanaca jer vas sjebase za nekoliko sedmica. i kad imas napade mrznje (to je svaki put kad dodjes na sarajevo-x) onda mijesas turke i amerikace sa bosnjacima.
Kakva greška! Napisah SAD umjesto SDA, ko zna šta mi je u podsvijesti. Izvinjavam se!
Zar ministar Sadović nije uticajan član SDA, koji učestvuje u utvrdjivanju i provodi politiku stranke? A SAD je zaključila i objelodanila: blokiraćemo rad Savjeta ministara.
Vidi ovoga nešto izjavio, nije odavno. Pametan ero.