Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed ministre,metlu i čisti kradeze tragove,upustiti finsnsijku policiju i SIPU da dobro pretresu sva javna preduzeća.
Hoće li N E D imati posla u Aluminiju. Za struju znam da je već sve pripremljeno! Hajde Reufe, kao svaki dobri "poznavalac" prilika u Nati, snačićeš se i u Epsi!
Spin doktror Reuf Bajrović u epizodi "Energija za sve - koji više plate - meni"
adtp
ovaj reče bit ćemo Singapur do 2030. čija je on stranka?
Izgleda nova vlada bas rijesila da rijesi nagomilane probleme.Drago mi je da je narod ispravno glasao na proslim izborima.Treba im dati PoDrsku,nadam se od svakoga po jednu!
Reuf je meni Tito! :) Aluminijum ima 850 djelatnika... a koliko je to zaposlenih :) :) ?