Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ijedno povratničko udruženje da upita zašto se njihove pare troše u Vukovijama, mjestu koje je duboko unutar teritorije koju je kontrolisala Armija RBiH, i iz kojeg niko nije bio nasilno protjeran? Ili smo počeli prihvatati kao normalnu činjenicu da se novci namijenjeni povratnicima troše kako kome padne na um? I još je to vijest za pohvalu?
vidi se zabrinuti teleci pogled jer mu je uskoro noga,a malo ko od ovoh SDA uhljeba moze u red na Poljine jer je i vjestici Sultaniji noga isto sa Klinickog,sad vrte u glavi gdje ce,sta ce,haj ba ako se Kapidzoc dia mogao gdje uvalit sa onakvim mozgom moci cete i vi.
sta si skonto za paketice?
Pa zar ovaj ministar raseljenih osoba i izbjeglica ne bi trebao praviti puteve i infrastrukturu tamo gdje su se ljudi vratili u RS da im olakša život? Šta i kome on ulaže u Kalesiju? Na kraju krajeva ko se to više igdje vraća i ko je to još prava izbjeglica nakon toliko godina?