Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce nasi vojnici na stranom ratistu ???
Trbuhom za kruhom, nažalost, ali opet mi ne bi bilo žao da svi izginu, ostavite Afganistan Afganistancima, a ne da se se bore sa agresorom protiv njih.
zlatni_ljiljan nemoj se kriti iza te titule previse je to casna titula da bi je ti koristio ili bilo ko drugi
Valerio ja sam bio Andrej Čeliković u Bastionu I s tobom sam u Blue PX pio sok ako se ne sjecas da te podsjetim . A da su dobra ta tvoja 4 prstena odbrane ko sto kazes ne bi talibani usli na aerodrom I napravili milionsku stetu nemoj lagati morat ces svom kolegi iz B. Krupe pogledati u oci kad se vratis . A o tome sta rade nasi vojnici nije tvoje da komentarises postujem svacije misljenje ali nisi tako prico dok si sjedio s nama u Vikingu
kada je bio rat u Bosni,mi smo prezirali cetnike i sve one koji su im pomagali...a nasa definicija negativca u ratu je da je onaj koji napadne nekoga i ubija nekoga negativac...a sta rade nase OS u Afganistanu i oni su na "tudjem" ratistu...vratite ljude njihovim porodicama i prestanite otezavati situaciju !!!
nek se samo hoda, pa makar i u afganistan
mislim na ministra
vratite ljude svojim kucama!
Ma ko je to bio i kakva to dostignuca imaju nasi vojnici? Sve sto rade cuvaju zadnja vrata u smjenama do kojih da bi itko dosao treba proci jednu 4 prstena odbrane. Jao jao koje gluposit pisete i ko je to bio U Bastionu svaki dan sam tu i nikog vidio nisam daj ne serite majke ti otisli se se napiti negdje ko psi Afganistana niste ni vidjeli. I da vas cjene tako zasto nas Bosnance smatraju ovde TCN ili ti ga drzavljane trecih zemalja, pa nam nedaju da jebeni laptop da imas (o drugoj tehnologiji da nepricam) 1vec se ovako fukarimo na tudjim kad se ko smiluje da ti da! Nego vas je briga samo kolko po glavi vojnika ide u vase dzepove matere vam se na*** kvalitetno
Zaboravio si nas vec svaka cast
Hoćete pare ??? Vi ste fukare !!! Plaaaaaćenici !!! Plaaaaaćenici !!!
Svaka cast.,potrebna je i hrabrost da se ovakvo nesto uradi.
Ministru ili vojnicima?
Jel vi i dalje vjerujete da su ovi degeni bili ovde gdje su naveli da jesu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim te ministre, "Mahni mojim" prijateljima ako ih sretnes :)