Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci nego da kriminalna SDA i ovaj put kriminal u vlastitim redovima(Hidajet Trako je njihov covjek) da svali na ledja nekih drugih stranaka i ljudi i da na taj nacin spere ljagu sa svoga imena.3 godine cine vlast na Federalnom nivou,isto tako blokiraju sve reforme i svaki napredak ove zemlje,a narodu se predstavljaju kao opozicija.Nadam se da ce istina i u ovom slucaju vrlo brzo izaci na vidjelo.
Pa SDA je poklopila sve, zdravstvo, obrazovanje, pravosudje... nazalost, crno nam se pise, dok god su oni prisutni
Zoran Mikulić (SDP) "Od 1992. godine uposlen u Općinskom stožeru Civilne zaštite tadašnje HZ Herceg-Bosna, a od 1993.godine u Ministarstvu obrane – Općinskom uredu za obranu na poslovima šefa odsjeka za mobilizaciju i popunu oružanih snaga." http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/ministarstva/pravda.php
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dok ne padne par opasnih optuzbi i presuda nema dalje. Ovo je dobra uvertira samo je upitan ishod, jer kod nas je opstepoznato da ih policija hapsi a sudije pustaju.
Treba pustiti da nadležni organi utvrde eventualnu odgovornst ministra ili onih prije njega privedenih. Neovisno dali je riječ o sdp-ovom ili SDA kadru ili bilo koje druge političke grupacije KOJE KRIV treba da odgovora. Zakon i pravna država treba da su na prvom mjestu i hvala Bogu posljednjih par godina Državni organi agencije, i Tužilaštvo zaista rade pavi posao i konačno su krenuli i u obračun s velikim kriminalnim grupama i organiziranim kriminalom. Jedni su među rjetkima u ovoj zemlji koji rade i obavljau svoj posao. i zatosve čestitke i pohvale SIPI, Tužilaštvu BiH, Sudu BiH, nižim novima i instancama F MUP i svim aotalim agencijama i ministarvima koji opravdavaju novac koji se za njih izdvaja it budžeta.... na karju daju nadu i povjrenje građana širom zemlje da smo koliko toliko pravna država i samim tim povećavaju sigurnost, smanjuju kriminalitet ali još je pred njima jako, jako puno posla. Treba im i dalje makismaln podrška javnosti i građana ali svakako i bh političara.
zašto je SDA svekrva SDP? pa zato jer im je svekriva :D
Logicno da je sda sve kriva i logicno je da neko ko zivi u ovoj zemlji od 92 do danas to mora shvatit
Ovo me sve nesto posjeca na Egipat, tako i tamo moc vlada a i ovdje SDP i SBB sprovode teror nad drugim strankama i to preko sipa-e, sipa radi u interesu odredjenih stranaka i kriminalaca i zbog toga tu sluzbu treba ukinuti ili reformisati, jer ne zelimo da budemo Egipat i da kriminalci iz SDP i SBB terorisu sve preko tzv. drzavnih sluzbi koje su pod njihovom kriminalnom kontrolom.
eto nek ti je SDA dobra, 20 godina nas kradu i lazu
konacno je i mikulic dosao na red!!koliko znam ovdje nije tema sda nego sdp covjek mikulic koji je uvijek tu negdje kad su zloupotrebe u pitanju!!!dakle svi bas svi iz bilo koje stranke treba da odgovoaraju!
komentar ti je nidje veze sa temom i objavom ovom.
sto?jer je tvoj covjek u pitanju,a da je neko drugi imao bi veze?
KRENITE OD VRHA ISPITIVAT SVE NEMOJTE SAMO POJEDINCE
Gledaj ovih 10-15 SDP-kopilana sto se hvataju tastature,nema samo kucajte ,sva kugla zemaljska vam vjeruje,i sve cete tipkanjem promijeniti,samo naprijed SDP-kopilad,valja opravdati clanske
poslije 2014 njih 10 će biti biračko tijelo :)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJEO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBIJANCI = latinski, serf = roblje HRVATINI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Imam osjecaj da se ovdje radi o balansiranju, s ozbira sa je uhapsen Hidajet Trako iz SDA, pa sad se mora i Mikulicu nesto izmisliti i natovariti, jer je on iz SDP-a, da ovi zeleni ne bi haos napravili, ali da je covjek stvarno kriv stavili bi mu odmah lisice i u pritvor kao Traki, tako da toliko o tome!
Kmeri opet trolaju, SDP ministar osumnjičen za korupciju a oni nešto spominju SDA. Kako vas nije stid makar malo!
Ha ha ha, pa gdje ti zivis matere ti, Dodji malo u Hercegovinu pa da vidis ovamo glavesina kako koji zajedno s HDZ/ om prave bijedu koju potkupljuju kada im je potreban glas. SDA i HDZ drze pravdu u Hercegovini. Stavis zastavu BiH i tebi kazna dodje!
HDZ je SDP-ov guzni haver sa kojim zajedno ruše državu. Pošto niko nije toliko neiinformisan ja zaključujem da si ti zadojeni SKOJ-evac koji prima 10 km dnevnicu za komentare a od para koje su stariji drugovi pokrali.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Joj samo da Bakira zatvore svanulo bi I nama I EU I cijelom svjetu !!!
Zloupotreba položaja? Ma nije valjda? Ne mogu da vjerujem. Ko bi rekao da to naši političari rade...
Uzaludno ce ispitivati,ali eto,ako vec moraju neka to odrade,zna se da su iz SDA lopovi,dosad su njihove samo i hapsili,ovo je samo da se zamazu oci istraga.
Skidaj bagru !
Pa sta radi ova SDA to je cudo jedno,opet svoj kriminal podmecu drugima,pa dokle vise!
Jbm zivot pa imali i jedan bar da nije ili da nece biti osumnjicen majku im lopovsku
Ovo je sve namjestaljka!