Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet SDA igra...Hidajeta moraju po cjenu mrtvih ljudi izbaviti da nije kriv kao sto je bilo i sa budmirom...pa dokle vise ovaj njihov lopovluk ide...Ova je zmelja sva pod uticajem SDA lopova..
Tom politikom se oni vode vec 18 godina..oni unistavaju ovu zemlju i njene gradjane,a mi gradjani sutimo,treba jedna revolucija koja bi pokidala konce SDA lopovluka i da ova zemlja konacno krene naprijed..
Gdje su se sakrili nasi Sanaderi, gdje su nasi tajkuni, njih treba traziti, gdje milijarde nestaju evo 20 godina vladavine, nicu kuce, vile, hoteli, stanovi, pumpe, gdje su oni? Najlakse udariti po osobi koja obavlja svoju duznost savjesno i dostojanstveno!
Dakle, iz aviona se vidi da je ovdje rijec o podvali opozicije
ma ja cim covjek nije podoban ovim kriminalcima iz SDA I SIPE odmah ne valja, daj da ga sklone
Pa ne moze Trako sam da nastrada, a da ne bi bilo da je samo SDA kriva upetljace sve ostale ... nist novo, uvijek su se vadili preko tudjih ledja.
Standardna prica SDA mutikasa...gazi mrtve ali spasavaj se.Kod njih su svi drugi krivi,a oni su posteni.SDA nakaze bojkot.Pustite ovu zemlju da napreduje.
Istina te boli Zlatni?
SDA je uz narod, ali koji narod? Uz onaj narod koji ce kada oni nesto kazu samo klimnuti glavom i reci vidi sto su u pravu, i zaokruziti ih!
Koje malverzacije i političke igre, za koji dan ćemo da čitamo od strane koga je ovo naručeno i već po običaju će biti tresla se gora rodio se zec.
Oooo opet manipulacija iz SDA, samo zato sto je Trako zavrsio iza resetaka.
koliko puta ga saslusase, klix svakih sat objavi da je saslusan...
Dobro su se sjetili privesti i nekoga iz SDP-ovog kriminalnog legla.
Ovo si sigurno naucio na seminaru u Fojnici gdje su ti predavali gospon Konakovic i Sepic...a zahvalu za tako ugodno provedeno vrijeme dugujemo Zukic Amiru glavnoj finansiskoj podrsci.