Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma krmak obični
sta ga hvalite. mi smo platili za te knjige a ne on iz svog dzepa
Masic je zaista pokazao osjecaj za obrazovanje. Svaka mu cast
svaka cast ovom mladom ministru. dobre stvari zaista radi.
Ja se izvinjavam na onom svome komentaru !!! Mislio sam da je on sam ovo financirao, ali izgleda da sam se zajebao !!! Izvinjavam se još jednom !!!
Imali i jedna na Bosanskom?
Pravi ministar, obavlja svoj posao na najbolji moguci nacin
Nepotreban monistra. Obrazovanje i nauka su svejedno u nadleznosti kantona, tako da je federalni ministra na ovom mjestu cisto bacanje jedne ministarske plate.
Ako su ministar i ostali uposleni u ministarstvu ovu donaciju obezbjedili izdvajajući dio svojih plata, onda veliki pozdrav. A sve su prilike da su iz budžetskih sredstava "preusmjerili" dio za nabavku knjiga. U tom slučaju, to nije prava donacija, već trošenje novca poreskih obveznika, tj naših para.
Također, danas su Mašić i Ovčina potpisali ugovor o nastavku funkcioniranja sistema "Registar naučnih institucija, naučnog kadra, naučnih projekata i infrastrukturnih ulaganja u Federaciji BiH" Tako je,ovo je za svaku pohvalu!!
svaka cast za ovog mladog ministra...
svaka cast za ovog mladog ministra...
E da je nama jos ovakvi kao Masic koji za razliku od drugih rade nesto!!
SDP-ova škola. Ljudi rade prave stvari. Da nema SDA, koja sve blokira, bilo bi i više lijepih događaja. Svaka čast Damire.
Živjelo obrazovanje !!! Svaka čast za ovo !!!
Federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić uručio je danas predstavnicima univerzitetskih biblioteka s područja Federacije BiH donaciju od 1.500 knjiga. Svaka cast Masicu