Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je prioritet sigurnost djece i zena na ulici i sabani u saobracaju koji se sile nad zenama i slabijim ljudima da se to rijesi.
Ko o čemu Jusko o nabavci novih automobila. Pitam se kako je to ona država, jaka kao beton, desetljećima imala miliciju, perfektnu miliciju, mogao sam u 3 noću kroz cijelo Sarajevo i niko me ne bi barnuo) a vozila Fiat 1300 i to godinama vozila ta vozila, a ni Načelnik nije imao bolji od Volge. Danas, glavna i osnovna, prva i posljednja tačka Ministra Juska je da se nabave novi autommobili i to marke, nije ti šala. E moj Jusko? Vidjet ćemo ali meni se čini ništa ni o d tebe..
Švabo je jedina svijetla tačka u ovome svemu. Veliko poštovanje imam prema njemu i mislim da ga nece niko moci iskvariti.