Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala nek ti javni servis placa ko god hoce ja necu..nema se sta pogledati osim maltretiranja gledalaca
I sto je bitno privodi se kraju i preuzimanje kontrole nad bh. nebom i, kako je istakao ministar Hadžić, BiH će konačno preuzeti suverenitet i nad ovim dijelom teritorije. BRAVO ZA MINISTRA!!
pricajte vi sta hocete hadzic je trenutno medu 10 najbogatijih bosanaca a i da nije njegova zena organizuje opet koncert ace lukasa i eto love,plus ako mu zapne tu je sura budimlic da ga pogura!
Napokon da se vise rijesi i to pitanje, jer samo stvara vecu napetost pored svih ostalih problema koje imamo. Br neko radi svoj posao...
Damir je svijetla tacka SDP-a.
Damir je jedan od rijetkih politicara, koji je uprkos godinama, kompetentan idozreo polsu koji obavlja. Svaka castm samo tako nastavi!!!
koje je ovo djubre. evo i nerminu niksicu opsovao majku. ovo je uz lagumdziju NAJVECI LOPOV U BOSNI. OVaj ce preteci i dodicka i radoncica.
ovaj mali isprdak sa dobrinje je najobicni cettnik. pih. sto ga prije istjeramu u njegovu majcicu srbiju to ce bosni biti bolje. Autoceste traze dodatnih 400 miliona maraka. Toliko je SDP pokrao sa autoputa. sam Bog zna koliko su love prebacili na bake u kipru zajedno sa radoncicem i miskovice, DOLE CRVENA BANDA I LOPOVI
pricajte vi sta hocete hadzic je trenutno medu 10 najbogatijih bosanaca a i da nije njegova zena organizuje opet koncert ace lukasa i eto love,plus ako mu zapne tu je sura budimlic da ga pogura!
Damire je ostvario Američki san u BiH. Preko politike i ubleha od frotalnog kokuza sa Alipašinog polja za samo 10 godina postao je multi-milioner.
Plačenici opet pišu 20 komentara u minuti. Imate Sanđokana pa tamo pišite šta god hoćete. Ionako je posatalo kao nekadašnja ,,Vesela sveska'' i čitaju ga samo nepismeni.
ministre cestitam na izjavi.
samo sa ovakvim ljudima BiH moze naprijed. dok je onih staraca iz sda koji po stare dane sve blokiraju u drzavi nacekat cemo se na bolje dane.
Damire kapa do poda.
LAŽE ko pas!
Bilo koja odluka koja bude donesena i koja dovede u pitanje suverenost i integritet Bosne i Hercegovine će biti odluka koja neće dobiti saglasnost SDP-a i koja neće proći. Ako eventualno i prođe na Vijeću ministara, onda će to biti spriječeno u Parlamentarnoj skupštini BiH
ja kad dodem po pretplatu opalim vam zenu gratis :)