Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovaj potez me obradovao.To je duh BiH.Da pomazemo jedni drugima na cijeloj teritoriji BiH.Ovako obicni narod svakodnevno zivi,samo se o tome neizvjestava. Vise mi je preko glave izvjestaja koji plase narod jedne od drugih,druge od trecih,trece od prvih i tako u krug. Bravo od mene!
ovaj grad ne postoji pod ovim imenom
Mislim da nije uredu kritikovanje ministra koji najviše radi u Federaciji BiH od strane botova NP i propale stranke SDPa.
Paljanski doktor nauka, svaka cast
Minastar Edin Ramić uze od Nermina Nikšića, 2014-e, traktor s priključcima i registrova na ime Mujo Ramić, rođenog brata u Osmacima kod Kalesije.
Nije mi jasno kako neko ko je presuđen za zloupotrebu položaja u općini i uzimanje mita (Ima na CIN-u na Ramićevom kartonu imovinskom) može odobravati finansijska sredstva kao ministar. Apliciraš na mjesto portira u javnoj upravi, on ti traži potvrdu o nekažnjavanju.? A onda neko ministar?
Za ovakve primjere solidarnosti naravno nema komentara,a kad se pljuvati,tu smo nenadmasni.