Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Postoje uposlenici kojih posljednjih deset godina nisu ništa radili" Polovica uposlenih u drzavnim institucijama i kompanijama nista ne rade. Zato i jesmo prkno evrope u svakom pogledu.
"Postoje uposlenici kojih posljednjih deset godina nisu ništa radili" To su sigurno kolege iz koalicione stranke SDA, mada ni ovi iz HDza nisu ništa manje poeltni, osim kad šta treba klepit !
rudari lopovi a političari koji postavljaju kriminalne uprave i kupuju sindikalce su pošten narod jel?
Pa to ti ga tako i dodje. Cim neko pokusava da uvede red odmah se svi neradnici pobune. Pa vidis li na UKCS cim je Seka ukinula da doktori ne mogu vise raditi gore i privatnim ordinacijama paralelno odmah je najgora. ISta je stvar ovdje. Djindiz ovaj pokusava da se vise stvari kazu i dovedu u red i naravno da ce odmah neradnici kukat.
@nermicTZ znam ja da ti njega braniš jer je iz SBBa. Ako hoce da uvede red, nek krene od glave a jok od rudara. Zna se sve ko su bili direktori i uprave rudnika do sada pa nek poteze krivične prijave
Svašta ima i biće toga i dalje. Dosta istine u gornjem komentiranju ima od strane ministra, ali kada kaže da radnici (rudari) nemaju pravo na štrajkove, mislim da to nemože tako. Kako i na koji način ostvariti svoja prava, jer ako je dogovor poslodavaca da će sve biti ispoštovano po tom istom dogovoru a na kraju se dobije samo čista laž, obmane, prevare, razne malverzacije itd., itd. Tu su tenderi, javne nabavke itd., eto samo nekih od primjera propadanja rudnika i poslovanja. Žalosno!
Za sve one koje spominju "administraciju" rudnika da je bem imamu uusta, Šta vi mislite da 500 ljude u jamu na 500 m može se poslati onako, da lutaju ko pacovi, Znate li vi da najmanja iskra može pobiti te ljude, znate li vi koliko se zraka u mora ubaciti u jamu, znate li vi koliko njima treba logističke podrške svake jebene sekunde, vi zamisljate da ljudi u kancelarijama jebu sekretarice i zajebavaju se, e moji majmuni neinformisani, Svima onima koji podržavaju Rudare želim puno sreće.
u svim rudnicima treba otpustit svu administraciju zadrzati samo direktora i obracun ostalo je visak paraziti koji se razmnozavaju po javnim preduzecima na racun RADNIKA !!!
A TEBI TREBA URADITI CT GLAVE !
A vi mislite da je nama, sinovima politicara, lahko? Babo mi kupijo nekidan iPhone 6s ali mi je rekao da ga ne smijem nikom pokazivat. A ja njemu kazem pa koji kuratz si mi ga onda kupovao? Dobro, nisam mu to rekao jer bi mi ga sasuo ozid ali vjerujte mi nije ni nama lahko ko sto vi mislite. Nedo Bog nikome.
A sta si to ti minister uradio za svoju nezasluzenu platu koju redovno primas, pomakni malo guzove i napravi red a ne da te guzovi bolje od stolice u kojoj se samo vrtis u mijestu. fujj gamadi neradnicka...
Meni nikako nije jasno kako rudnici mogu biti u nekakvom minusu ako se vodi računa da se proda ono što se iskopa što je osnovni način funkcionisanja rudnika. I onda kako je moguće da rudari štrajkuju ako im je plaćeno sve?! Ne, nije im plaćeno! Pa zašto gospodo?! Naprimali ste lezihlebovića koji ne idu u jame a plate primaju jer su stranački! I kako jedan rudar sa 40 godina staža može imati samo 350 KM penzije? Kolike su to bile uplate i doprinosi i jesu li bile? Ti si lopov, rudari nisu!
booolijska posla
Previše je ovo dobro da bi kod nas bilo izvodljivo, SDA stranka je davno poredala svoje kadrove. Poznato mi je da u jednom rudniku, u kancelariji 10 m2, ima 5 uposlenih u administraciji. ŽIVEJELA PODOBNOST!
Ministre yebo to onaj ćelavi i pravi lopov Zukić što te dovede da vladaš i budeš dio lopovske vlasti,maloumniče pripazi šta govoriš o rudarima!!!
Dizi kredit staru ti hebem i rjesavaj nagomilane probleme,ili pokreni stecaj.Treceg rjesenjanejma
podrske ministru... DOSTA JE VISE FINANSIRANJA UHLJEBA PREKO NASIH GRBACA
Cumcuma u cuncupi ministre!
A fakat kontao da citam skeč sa nadrealista
I SBB bootovi pali na 9-10 lajkova
Dr Zlatko Hasanbegović - ustasa.