Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJudi ,nedajte da i vas razvale kao sto su vam banku . Ja vam tvrdim da se jedini ministar Bijedic se zauzeo za POSTBANK BH da je spasi al agencija je sa Baršom i poznatim Millerom kumovala gasenjem iste kako bi se dokopala pošte i vas .Zato otvorite dobro sebi oči i povlačite konce dok nije kasno. Mnogo sreće vam zelim i da uspijete u spasavanju BH POŠTE a trebali ste isto dić na noge otpuštene radnike POSTBANK pa zajedno se borite jer jos nije ugasena POSTBANK BH.
Pa samo na jedan dan kada bi se obustavio platni promet, ogromna bi steta bila, a da ne pricam na duzi period. Tako da sve treba uciniti da se regulisu i zahtjevi i pogledaju da li su opravdani.
Treba nastaviti sa radom kako ne bi ispastali gradjani. Posao treba da bude zavrsen...
Zahtjevi ako su opravdani svakako da se treba naci nacin da ih se ispuni, a promet nikako ne smije biti obustavljen.
ovo vam je bankarski lobi , sto se tiče građana oni bi i dalje mogli da plaćaju u pošti ali bi sav kajmak išao bankama jer bi pošta radila preko njihove dozvole za platni promet ,tj 20% pošti 80% provizije od naplaćenog računa bi išao banki . pa sad ti vidi čija je ovo ujdurma.
Koliko je bankarski sektor moćan... I ono malo što nisu, nastoje da poklope svojom lihvarskom šapom..
HRVATSKE pošte iz MOSTARA (treci naj veci bosanski grad)???????
www.nisteznali.com www.spoted.ba
Da pravosudni organi rade svoj posao ovaj Bijedić, stari kriminalac bi bio u zatvoru a ne neki ministar...
A more bit bidne da ovaj ministar laže samo da poštari i šalter hanume ne izađu sutra ispred parlamenta FBIH, a da ovi onda ipak ukinu platni promet i pobjegnu nakon sjednice. A za sutra su i oni švicarci najavili protrest ispred parlamenta fbih pa bi baš moglo biti veselo :=)
Kako su se do sad ponasali ovo je super :)
HALLOOOOOOOOO GLUPANI SA AFIRMATIVNIM KOMENTARIMAAAAA !!! PLATNI PROMET , PLATNI PROMET JE TO !!!!!! NISTE NORMALNI.. Isto kao kad bi ste rekli "Ma neka krade , vratiće kad bude imao." Glupani.
Ovo je stvar koja mora da funcionise,kad bi imali i najmanji problem sa platnim pormetom,mislim da bi nastala takva strka i frka da je to ne shvatljivo...zato je ovo stvar koja se mora i treba rjesiti..
Naravno da se mora rijesiti,sto zbog radnih mjesta,sto zbog funcionalnosti platnog prometa.zamislite jedan dan da stane?????/
pa imju banke .....iste one koje su lobirale da se ukine to poštama :)
Na ovakvoj bijedi i stanju u drzavi i en treba dopustiti da gradjani ostaju bez posla.. Ministre uradite sve sto treba, platni promet donosi mnogo novca i veliki broj radnih mjesta.
Ja ne znam da ima država u svijetu gdje se preko pošte vrši platni promet. Još bi trebalo da vrate SDK-a. Porezna ti blokira račune u banci a ti radiš preko pošte samo uz daleko veću proviziju. Mili bože države i mogućnosti za legalni kriminal.
Odlicno,to smo odavno i trebali...samo nek ide naprijed,pa svaki pomak je bitan..Nismo ni sumnjali u vas rad ministre..
Nema tu da li se sumnja ili ne..ovo je stvar koja se trebala uraditi i svaak cast za njegov rad..covjek zna sta je potrebno i kad..
Sta me briga za one mrgude iza saltera,nek se i njima malo tresu gace!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)