Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izliječen pacijent je izgubljena mušterija i za farmaceutsku industriju i za doktore!
kako te nije stid """stranački ministre""" takvu izjavu da daš jedno od rješenja je i tvoja ostavka pa nek dođe da radi ko zna i umije
A zaboravio sam reći, eventualne dugove rješavaju banke.
Evo ja ću ga riješiti, ne treba ni hvala reći. Prepišite od Čeha. Svaki građanin mora biti socijalno i zdravstveno osiguran. Ili si na socijali ili si na birou pa ti oni plaćaju ili si zaposlen. Četvrtog nema.
Ja rjesavam
najviše para ide tom kantonu.nebi vam ih bog nadavo.kako se radi u uređenim zemljama kopirajte to.ali prvo trebate smanjit sebi plate.
Mamu vam hoštaplersku.