Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dal se kacavenda priprema za novi genocid bosnjackih muslimana,zna on dobro kako odradit pos\'o isto ko jeremic?sta kaze nebog srpski?
@Pipo, Nema zime za Srbe dok je kod bosnjaka intelektualnih \'velicina\' kao sto si ti. Nego reci ti nama pipo, sta alah kaze na ove posjete svena po nju jork-u? Da li ih odobrava?
@krugman,taxus a sto da ne putuje,trebal ostat u Sarajevo i cekat da ga ponovo granatira cestnik s pala???jel??? fasista jeremic svaki dan putuje kuka i ljbi g****cu svima pa cak i onima koje hrnicno mrzi!prije par dana je bio s g-om Klinton! SVEN treba energicno traizt podrsku G-e Klinton,Bidena i Obame!Otvrajte kulturne centre i dajte im imena ovih koje sam nabroj\'o! NAPRIJED Sven i trazi sve podrske! BiH4EVER!
Boze dragi gluposti,izrazio ovo,izrazio ono,cccccccccc,potrosio je na ovo putovanje najmanje stotinjak penzija,i nikom nista......
kako ih nije stid ova dva 10-to minutna razgovora nazvati radnom posjetom. Otisao supcina u New York u shopping, garant poveo pola familije i delegaciju od 20 ljuti, i usput se javio ovoj dvojici likova sa njima da protaburi po 10 minuta da bi mogao basnoslovne troskove opravdati. Stetocine iz SBiH.