Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obiđoh ja cijeli svijet a vi se pušite.
Meni je viza za Filipine odbijena 3 puta pa neka se time pozabavi gdin Alkalaj! Takodjer, iskreno govoreci ima bitnijih zemalja u Aziji sa kojima bismo se trebali sastajati... da samo znate kakva je procedura oko aplikacije vize za BH drzavljana (za turisticku vizu)... c c c
ja sam zidov s hrvatskom putovnicom iliti pasosem, a srpski spijun... zovem se alkalaj, tacnije, al vas karam, glupi bosnjaci... pozdrav sa suncanih filipina
ovo je prevrsilo svaku mjeru...pa koji ces kurac alkalaj tamo?? jedino da guzica vidi puta...ne mogu da vjerujem kako se krcmi novac...a eno i mujezinovic kaze nema krize...kod njega nema..boli njega..
@heinrih POTPISUJEM !!!
Molim Vas, posjeta Filipinima je od vitalnog nacionalnog interesa :)))) hahahahahaha
to je najveci i najomrazeniji kreten medju svim kretenima..jevrej sa hrvatskom putovnicom,a lafo ministar i to spoljnih poslova,,dje to ima,sem ovdje????Nije cudo da se neko sjetio da mu zabrani izbore,gori je \"presvlakac dresova\"cak i od samog šampiona Ganicija!!!!Fuj,ušljo smrdljivi odvratni!
da li mu je dozvolila genocidasica ana trisic babic njegova zamjenica da putuje, cudno....ona njemu diktira sa ce radit i rec, alkalaj i bosno i hercegovino na nisko i opasno mjesto ste pali kad se dozvolili da srbija stavi na kljucna mjesta svoje agente!!!
koji je ovo kreten od covjeka, hvala Bogu da mu je CIK zabranio kandidaturu na slijedecim izborima:) Bas debil kojeg treba kazniti za trosenje novca poreznih obveznika!
Komentara nema. Niko se ne pita Sto ce Alkalaj na Filipinima?. Sta nam moze donjeti ta posjeta. Nove kredite ? Povecanje izvoza? Nista. To naseg naroda ne intresuje. Politicari zive izvan naroda. Rade sta hoce. Kao da zive na drugoj planeti. Koliko kosta ova posjeta?. Alkalaj zasto ne bi isao dok traje mandat. Jako lijepa zemlja, a i vrijeme mu odgovara. Prije nekoliko dana je poginuo radnik u AAvganistanu. Ubila ga je alkaida. Vrlo skrta vijest. Da se to desilo u biloj kojoj zemlji scvijeta taj radnik bi bio nacionalni hrtoj i sahranio bi se sa najvecim pocastima. Porodica bi dobila nacionalnu penziju, o zrtva bi bila odlikovana. U isto vrijeme Alkalaj ide na godisnji odmor na Havaje. u BiH zrtva je terorista. Treba se pitati Cija je BiH.?A narod sve placa.
možda da se dogovori o organizovanju bosanskog suvivora