Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turad sada zna čije je mlijeko ispravno a čije je neispravno...bagro nezaposlena...
Sve krave u regionu jedu pljesnivu istu hranu mlijeko je isto..nebitno jel sa pijace ili iz mljekare..da da pronađen je afla toxin i u mljeku na pijacama u BiH...svi imaju aflatox jer oni koji prodaju stočnu hranu prodaju je svima..kravica se naručka i onda nam ispostavi mljeko sa raznim štetnim tvarima..koliko para toliko muzike..jednina razlika između mljeka može biti u ukupnom broju mikroorganizama a to zavisi od zdravstvenog stanja krave, bolesti vimena, ima li mastitisa, peru li ruke i vime dooobro oni koji muzu naše slatke nasijane kravice ili održavanje higijene zatvorenih sistema za automatsku mužu..jel nam kravica bila bolesna i pila antibiotike i dr...zato ne smarajte više nas sa nacio-temama..već se zapitajte sa čime se stoka hrani ona na 4 noge a i ova na 2 noge.mljeko proliješ a šta ćemo sa mesom, jetrom i iznutricama i kostima u kojima se talože sve štetne tvari koje ćemo to na kraju opet popapati
svo mlijeko u Srbiji je kontaminirano zbog žita koje krave konzumiraju,a RS je povezan sa Srbijom iz koje uvozi žito(kontaminirano)eto sada je kod njih mlijeko OK. Jednostavnije bi bilo nezamarti se ovim pitanjem i postaviti granicu kao Amerika 0,5 i sva mlijeka bi bila OK i poceti se baviti ozbiljnim pitanjima mislim da je ovo Političko skretanje sa TEME.
Ja sam juce prokuhao mlijeko iz sr i odmah se prosirilo i promjenilo boju na zuckasto...
...srbi ce sada i od ovoga pokusati da naprave pricu "mi smo jadni ugrozeni i niko nas ne voli jer smo srbi"... Zarazeno mlijeko u cijeloj regiji iskljucivo zbog ishrane stoke, a eto, toboze jedino nije u RS-u... pa sta to krave tamo jedu da mi je znati... ili da niste stavili kakvo stakleno zvono pa kod vas idealni uslovi... Ne laprdajte o ispravnosti kada je i mlijeko iz RS-a sa istim nivoima aflatoksina kao i sva ostala mlijeka iz regije.
Nije vam za vjerovat!