Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ooooo vjernici PREUZMITE NAZAD svoje institucije! IZ, SPC I KC su ZLOCINACKE ORGANIZACIJE, koje vladaju vjernicima.
Molitveni doručak neće više niko trebati ako sve zemlje uđu u EU. Onda svako može da živi i radi gdje želi a njegova prava kao EU građanin su poznata.
Mostar bi danas imao gradonacelnika Bosnjaka da nije BH blok izdao i isporučio Mostar HDZu
Kada Senadu na Fake TV nestane vise lazi i podvala on izmisli neki napad na njega da bi skrenuo paznju od otkrivene vijesti gdje je kupio kucu u Mostaru, da se nebi pricalo o cijenama i odkuda pare!!
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Ukidanjem Bakira, Komsica i njihovih uhljeba ( medju njima i tebe ) stedimo 3 milijarde maaaarkica i SPASAVAMO na desetine zivota sirom BiH.
Ukidanjem kurtona drzava bi jako napredovala .