Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tom cetniku konjini zivkovicu treba na dostojanstven nacin jebat mater,sto ja sad i koristim,fasistu cetnicki pravoslavni,zao mi je samo postenih pravoslavaca koji ispastaju zbog ovakvih konjina,i normalno ja se njima izvinjavam jer je u Armiji BiH bilo Bosanaca pravoslavaca kojima je Bosna njihova jedinstvena domovina,i koji su se borili za opstanak od ovakvih traktorista iz Banja Luke.
Ko nam je kriv, te ljude smo 90ih izbacili iz parlamenta i sada ih opet pustamo da rade isto. To je nasa sramota. Ko nam je kriv...
E moj Lazovicu, da ne bi rata ne bi ni tebe nigdje bilo. Postavili te u ratu ko cvijet da glumis multietnicku BiH, zajedno sa Tatjanom Lj. M.. Svake godine ista prica, niko se i ne trza da se pozabavi pitanjima drzavnih praznika. Taman imaju lijepu temu da razvlace narodu pamet.
Dak ovaj retard Lazovic prima platu od odluka 91. ili 92.? Ebo mater svo.ju. Ko je ovaj retard, ko njega sta pita? Neki budibogsnama!!!
smirite se raja jebo prdvo slavce
A da li i naš vrli rejs hefendija Serić prima platu zahvaljujući tim mudrim odlukama od 1. marta?
NIJET veliki, Zulum dusmanski, SABUR, NAAM, i INAT u nama - SILAN BOSANSKI. Duga zimska noc, majko moram poc, RODNA GRUDA PRADJEDOVA, Evo,zove u pomoc. Cuvaj mi sestru,pazi je, Jer,majko, Jednom da mi je, Vidjeti zemlje rosne, Kako SCERI MOJE BOSNE, SAD RADJAJU GAZIJE.
A sta ce gradjani u sali skupstine? Ne znam kako bi bilo da ih je doslo par hiljada...kakva je to proslava bez pozivnice, molicu...
PRODAJEM 2 HEKTARA ZEMLJE U POTOCARIMA. ZEMLJA JE POGODNA ZA POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU, JAKO JE PLODNA I SVE USPIJEVA!!! NIJE POTREBNO DJUBRENJE!!!!!!!! Hamdo Poturak TEL.+38733567845 +38733567845
ja sta tek ljudi prima invalidnine, zahvaljujuci odlukama od 1. marta 1992.
Ne znam ja ko je kome zabranio ulaz u Parlament.....
cetnike koljem radnim danima, vikendom samo odmaram, 4 godine dugog iskustva... ako kome treba radnik tu sam, dobro sam organizovan i diclipliniran, stalno dolazim na vrijeme, ne trosim alkohol ni neka druga opojna sredstva, ne pusim i u punoj sam formi, oruzje za posao sam obezbjedjujem, garantujem vasu anonimnost... ako zatreba pisite na [email protected] cjene usluga zavisne o mjestu stanovanja cetnika, ali uglavnom minamalne i dostupne svakom bh. gradjaninu...::
To je zajednička skupština Federacije i Republike Srpske a predsjednik skupštine daje odobrenje za korišćenje skupštine trećim licima.Na to su ga ovlastili zastupnici iz oba entiteta. Rulja koja je juče provalila u salu skupštine je dokaz da muslimanima zakoni ne znače ništa i zato će ih napustiti i Hrvati i formirati svoju HercegBosnu a Republika Srpska je skoro nezavisna država.
miro, miro, povuci kanap vodokotlica, ili vodu u ruke...
@sve je ti isto-bas tako,govna na svim stranama!