Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog covjeka protjerati na juzni pol
Mile voli traktor
Od Mileta mi nije nista cudno, ali i ova zapadna stoka me nekad bas iznenadi.
Sta te konkretno iznenadilo?
Kako objasniti idiotu da je idiot :)?
koliki je ovo magarac pobogu pa vidi li iko koliko ima zla u njemu i koje zlo mu daju ovi preko Drine
Poserem vam se u usta ružna imperijalistička, bando okupatorska ona kolonizatorska, i jedni i drugi genocidaši i agresori!
Dodik ko i Alija. Do podne misli jedno a po podne drugo. Kurvini izdajnicki sinovi.
Jedini dijalog kojeg ti majmune krmeci mozes da vodis je sa svojim krmecim sunarodnjacima koji u tebi vide nekakvog baju. Ti si obicna budaletina i posranko koji je sebi umislio i stvorio kult licnosti.
Dodik i jeste počeo sa Fergusonom ( traktor) !!! .)
Izgleda da je Maja Vukasinovic izvrsila samoubistvo. Nesluzbeno javlja radiosarajevo.ba
ima mile i domace brlje ... malo ce da izglade odbose da ovaj podnese izvjestaj kako je Mile kooperativan i zeli EU i nato. ali i da utice kod amera da ga skinu sa Crne liste, ali i da ga EU ne stavi na svoju.. . Klasika vec vidjeno..
BRACO SRBI ... Englezima nikada ne treba vjerovati.Oni sve sto govore treba azumjeti drugacije.Pa oni i kontra stranom voze! Prva na udaru biće Republika Srpska koju su britanski lordovi označili većom pretnjom za svoje interese od islamskih fundamentalista u Bosni i Hercegovini. Sve je jasno, samo ih treba dobro slušati i sve što oni kažu protumačiti suprotno. Čim njihovi mediji poput N1, Radia Slobodna Evropa, Nedeljnika, Danas, Vremena… nekog napadnu, mi ga trebamo podržati.
@AntiPC01 Rece mi predstavnik bilbord nacije !
nisam sigurna da ti znas sta znaci rijec "dijalog"