Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet kažem - Dodik ljakse iz Laktaša! Crk'o ti nama dabogda, i ti i Karadžić!
I on ce im se pridruziti zbog laznog svjedocenja.
KOSOVO REEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPUUUUUUUBBBBBBLLLLLIIIIIIIKKKKKKKAAAAAA.
Trebali su i njega da uhapse zato sto sve laze.
Nek si se poistovjetio sa najvećim ratnim zločincem! Majmune da imalo misliš doro toj genocidnoj tvorevini na način kao što činiš prao bi ruke od tog monstruma ko i svi pametni.
SRBIJAAAAAAAAAA I SRPSKAAAAAAAAAAA SU VELIKA SRBIJA
Mislim da bi Do-dick (engl.dick=penis - Penisjednik Do_dik ne može bit ni Penis, već samo Do-penis) isto napravio genocid, možda i gori, da je bio na izrkanca Dabićevom mjestu..........obojica sa svojim kćerkama imali djece, a sva im bliža i dalja rodbina bila istrijebljena genocidom, a ostatak završio u logorima, jer najbolji sapun je od izdrkanog skuhanog svetosavca.....................................................SMRT bakaradnoj izdrkotini RS, svim političarima RS od nastanka do danas, svim paščadima VRS i njihovim porodicama, posebno djeci
a sad ce zlaja i fahro da svjedoce posle dodika, valjda je to red.
Oce da mu frenkiea zovnemo
Ako ga ovi u Hagu ne pritvore i sude mu ispast će pi..ke.
ovaj razroki dodik i ne može reći ništa kad mu jedno oko gleda u jednu a drugo u drugu stranu, vidite kad nešto izjavljuje na tv kako nikako da pogleda ravno stvarno je degen
joj po rijecima dodika karadzic je pravi mirotvorac, ma dusa od covjeka. naravno sve je izmisljeno i niko nije nikada granatirao gradove u BiH sve smo mi to izmislili. iako cijeli svijet zna ko je karadzic kakvo je djubre on tvrdi po obicaju suprotno i onda kaze da se manipulise sa srbima. mislim cista glupost.
Ma jok ba sta vam je Raso brani muslimane od zlatnih ljljana. Zlatko evo ti brata pa mu idi i dalje glancaj damu i udovoljavaj svaki zahtjev za mjesto ministra vanjskih poslova.
vidi azijata sto pjene :) polako ljudi srce ce vam puci. Hajde sad prva Minhenska , druga Göteborg I Sesta slavna St. Louis raspalite malo de sta cekate :)) . Toncek da i ti nisi iz Hrvatske stranke Poturica ili si pak Lojanovicev ? Ili nedaj boze Jarana Zelje Zlatni Ljiljan Komsic ?
degenerik viri mu krv iz ociju samo sto nije procurila
Nečeš Mićko dokle hoćeš, garantujem ti, makar ti zlaja svaku halaio
kADA ĆEIZETBEGOVIĆI POČETI KAZIVATI ŠTA JE ISTINA NASPRAM AGRESORA I KADA ĆE BRANITI ALIJU. PITANJE JE I SILNIM ADVOKATIMA KOJI NAS BRANE ILI ŠTA VEĆ U HAGU; KADA ĆE TE DIZATI OPTUŽBE PROTIV SRBSKOG, NARAVNO DOKAZANOG, LAGANJA I RAZVALJIVANJA BiH / NEPOŠTOVANJA DEJTONA/?