Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve sankcije rusiji???....mislis da im zavrnemo plin??? :)))))
dodo me malo zabrinjava...previse prica o bosni.....yebala ga bosna :)
ispunjenje mojih zivotnih zelja...biti u top komentaru :)))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dodik se malo uljudio u ovom razogovoru, teško bi bilo naći bilo što, što je rekao, a da ne može isto argumentirati, dayton je srbima dao sve što im treba za komotnu poziciju u bih, doduše nije dao, izborili su se za to, metode su bile zločinačke, ali rezultati su vidljivi. davno ja rekoh, da će srbi biti najveći čuvari ustava bih, čudno zvuči, ali tako je....
Hajde da cujemo nesto uljudno i normalno od Mileta.
Ma ko tebe pita Mile hasisaru, da se ti pitas mi bi svi bili po radnim logoroma kao kod tvog jarana iz S.Koreje.
Eto tebe će mamlaze neko pitati
Krmak laktaski lize dupe Rusima. Niko ne spominje sankcije, a on govori da ce blokirati?
Opstruirajte sve mamu vam četničku nabijem, ali nećete zauvijek. Unazadili ste ovu zemlju za 300 godina, uništili sve što su generacije stvarale i sad još i u miru prosipate svoj fašizam i četništvo. Ali ničija nije do zore, pa neće ni vaša, a zapamtite jednu stvar: REPUBLIKA ŠUMSKA SE OD BIH MOŽE ODVOJITI JEDINO I SAMO PREKO LEŠEVA I KRVI BOSANKIH SINOVA I KĆERI.
http://www.youtube.com/watch?v=tAjVWeuLMQI
qrac će mi Dodik određivati.Ja sam sankcije prema Rusiji već uveo:ne sipam gorivo na Gazpromu,ne kupujem ništa rusko i to je to...
smjesno mi je gledati dodika ko da se on nesto pita...:D
ne...pita se lagundzija :)))))))
'' Na prostoru bivše Jugoslavije najveći stradalnici su Srbi. '' Šta reći na ovo? Sad je pretjerao fkt.
Hvala čaki ti si baš pametan! Malo po malo, danas imamo situaciju gdje su izgelda srbi bili žrtve... Ali ti si isuviše pametan da kontaš ove stvari.
Jesi budala... Nije tu stvar u prepuštanju niti u želji već je stvar u hiljadama sarajevske djece a da ne pričam dalje... Dodik će o patnji da priča. Prije nekoliko godina ni u snu ne bi izgovorili neke stvari ali s obzirom da bosanci nemaju svog političara. To je jedini razlog što dodik sa rajom odavno nije u zatvoru, sve ih hapsit treba.
Samo pametan novinar da mu postavi naopako pitanje i inda on ko Ćopićev Jovandeka priča sve kontr i ispadne pametan
Pitali prvog podpredsjednika Vlade Srbije da sa jednom rječju opiše Dodika. Ovja u trenunku odgovori. Margarin! Novinari k'o novinari pitaju zašto baš margarin. Pa jer se u sve miješa a tako će i da završi.
Šalu na stranu ali spreman sam se kladiti da će gospodin Dodik vrlo brzo postati najveći zagovornik cjelovite BiH i ulasku BiH u NATO.
Tebi je Rusija zadnja nada da ostvaris svoje snove, nema vise i Srbija ode u EU, sa tobom na celu srbi u BIH ce postati balkanski Talibani
Djurice curice, čim se vrate iz Sirije uposlit ćemo ih ...hahah ima posla kod tebe u Vojkovićima čuo sam ....
Ronhil za ovo spasavanje Rusije od sankcija BiH sto bi rusku privredu bacilo na koljena Putko ce ti biti vjecno zahvalan.
Ti ces za koju godinu ljubiti BH zastavu.
ili njom brisati guzicu......cudni su putevi gospodnji :))))
Dobar ti taj, ali kako ja znam vasi su putevi uvijek vodili u guzicu, da planeta ima shupak tacno bi bo na RSu. Niko vas ne voli sramota vas reci sta ste, radi vasih zlocina i sramota, jedino vas vole u Rusiji i Sjevrnoj Koreji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bas ce tebe neko pitati...! Ako USA zatrese stolicu ispod guze, sankcionisao bi svoju majku...
njega tresu već godinama pa nikako da ga otresu, dakle ili im on odgovara ili mu ne mogu ništa, šta je gore, pitam se....
ma Ameri nezele da nas diraju...bukvalno....veoma dobro "oni" znaju kakav smo mi "barut" ako ga malo zatreses ode sve u PM. Po tom principu i Dodo serenda, on veoma dobro zna gdje su mu granice...ili LIMIT :)) Od Amera i EU se mogu rijesiti stvari samo mjenjanjem Ustava to je jedini nacin da udjemo u NATO... da udjemo u EU...ili bilo kakvu drugu asocijaciju... Trenutnim uredjenjem drzave nismo nigdje dospjeli... svi mi to znamo...samo nasim "Lopovima" ovo godi vako se super krade i pare se exportiraju na tropska ostrva....valja imat za crne dane! Pozdrav raja!