Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jutros se pred mojom zgradom cuko pokakio, vijest je podjednako bitna zašto je Klix nije objavio?
zato sto cika milorad dodik ima vjernu armiju obozavalaca na klix-u,jedan od njih si i ti,svaki clanak o njemu 100+ komentara.........dok cika milorad donosi novac klix-u,bice i clanaka.kad ti prestanes citati o miloradu tad i klix prestaje sa objavom ovih tekstova,pa ti vidi sta ti je raditi..........
Imao bi i cuko kada bi mu medijskog prostora dali.
Sad je Baja jos veci Srbin
Ko mu je*e mamu! :))
Baja se pripreme za beg preko crte sa milionima pokradenim od glupih i nacionalizmom zadojenih poreskih obveznika. MILETU PARE A NARODU KREDITI I PORESKE OBAVEZE U VJECNO UGROZENOJ REPUBLICI SRPSKOJ! Bratski podijeljeno! Ne moze ni narod sve da dobije!
Pa Mile je u Srbiju investirao pare od telekoma plus jo opranih oko 1,2 milijarde Eura. Znači da je i Vučić poklekao, pred svim pasjalucima i lopovlucima Mileta Ronhila! Pokriće ga poslije gubitka izbora!
Znas koliko nas boli qurac za njega, i da je obolio od karcionoma dojke nek umre u najprljavijim mukama zabole nas briga.
pakuje se svinja ,ali ga klix izofirao bezi dodo bezi .
Ide Mile Lajkovackom Prugom....ode Ljakse iz laktasa sa svim milionima koje je pokrao.
Neka ti je sa srećom Milorade. Dabogda otišao u Srbiju i nikada se iz nje nevratio. Amin. Takođe, ovo želim svim dušmanima Bosne i Hercegovine.
Cekaj malo, kako strani drzavljanin moze obavljati politicku funkciju u BiH??
MašAllah nek se sele sad imaju srb pasoše.
Trebat ce vam jos malo genocidasi.
*ebo Dodika
Vjerovatno se sprema bjezanija zato sto pada na izborima a mora da su im ovi iz USA i EU rekli da ce pocet da hapse kao u Cro i u Srb.....
Jos samo da se odselis ti i tvoje svoje smrdljivo potomstvo iz Bosne I Hercegovine,pa da smo svi rahat.
ma uzo baja pasos napredne zemlje koja sve vise jaca ekonomski,ev dokaza za te moje tvrdnje. http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=07&dd=06&nav_id=873232
Niti je Dodik dobio neki ugledan i važan pasoš, niti je Srbija dobila nekog uglednog i važnog građanina!
Opušteno! Ima ga dosta građana RS-a. A dosta ljudi iz Srbije ima i ovaj BH pasoš, naravno izdat u RS-u. Kako koga posao ili život navede. Realno jedna država RS i Srbija. Najbolje se vidjelo sada kod ovih poplava. Nema se tu šta dodati niti oduzeti.
onda odloži pola Sarajeva...Mc Keskinjo
kad Srbi odvade srpsko iz BiH i Hrvati Hrvatsko, stade manje od 24%
PRIKAŽI ODGOVORE (12)