Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK.Ako mi jedemo l.oj (koliko je meni poznato NIKADA)imate i vi svoje specijalitete koje jedete UVIJEK i danas KR.VA.VI.CA (svi.nj.ska k.rv u cr.ijevu) KO.LJE.NIC.A (sv.injs.ki pa.p.ci sa nešto ko.že) eto toliko o tvojim specijalitetima ha ha ha imaš li sada kakav svoj komentar :)))) l.oj je za gore nabrojani popis specijalitet
RS 16.11.2010. u 12:00 Pjesnik, mnogo smrdis na loj. Prihvati se flasice i obrisi se rukom pa na burek @RS, polako, zna se kad neko jede bijeli luk, da poslije smrdi na isti taj luk. Kad neko jede LOJ, to znaci da on onda isto SMRDI na LOJ! Zato ne brkaj pojmove i ne obrci ih. Ali vama je u krvi ona: Mi Srbi lazemo jer .... zato nije ti ni zamjeriti. NEgo samo ti dalje jedi taj loj i uzivaj. Dobar tek!
Looodi su ovi četalji ja trebao godine da skontam šta znači lojavci kad ono nešto vezano na svinjski mast i ne korištenje iste. Nego odakle u narodu izreka kad nešto tukne da bazdi na vlahovluk?
Herceg-Bosna 16.11.2010. u 12:01 Cestitka gospodinu Dodiku i puno uspjeha prijateljskom srpskom narodu u Republici Srpskoj ! Srpski narod se uspio obraniti i ograditi od islamofasizma, a nadam se da ce i hrvatski uskoro! @Erceg Govno, tebe izgleda jedan dobar magarac natego u bulju pa ti fasizam izlazi na usta i brkas pojmove. Pojam fasizam ima na internetu pa procitaj
svinjeBalyje 16.11.2010. u 10:48 lojavci grok grok Ne kontam?Sto lojavci? Jel ti to mozda mislis da mi sa lojem mazemo guzicu? Onako umjesto kreme? Jel ti to mislis na onaj isti loj koji vi vlasi jedete uz rakiju i bijeli luk? Da? E pa onda PRIJATNO! MI svinje ne jedemo, samo vi, zato prije ce biti da ti grok grok grokces.
Dobro lojavci,valjda vam je jasno u sta to ide \"Obecanje ludom radovanje \" ! Sto znaci NIKAD -NIKAD !!
Dodik kriminalac, narod genocidan...kud dalje, nego u propast!
CESTITKE I PODRSKA GOSPODINU DODIKU ! A MUSLIMAJMUNI NEKA GA POLABRNJAJU ZA BAJRAM, OD MUKE !
http://www.youtube.com/watch ?v=etcT3NQcgWk Ljudiiii dajte suza nemam vise hahahaha lol
Hafeds, na vrijeme smo mi prepoznali takve kao ti, zato i jesi tu gdje jesi. Svoj snajper si mogao upotrebiti dok ti je Alija bio ziv, od nas mu hvala. Bilo je kod nas zrtava, ali nisu bile uzaludne kao vase, je li to istina? Priznaj, ne stidi se. Zbog referenduma se dogodilo cudo, REPUBLIKA SRPSKA
A kakve ovo realne veze ima sa muslimanima sta se desava u RS, bolje se zapitajte sta ce onoliki ambasadori u narodnoj skupstini RS.
Vjerujete li vi zaista da je Dodiku i RS kraj? Koje izvore informacija vi konzumirate? Za vasu informaciju, jucer su tamo bili ambasadori iz 21 zemlje koji su akreditovani u BIH. I Boris Tadic, normalno. I kad ste culi makar jednog politicara koji nesto znaci u svijetu, a da se zalaze za ukidanje RS? Ma dajte, ne lazite vise sami sebe, nas vec odavno ne mozete. Sretno REPUBLIKO SRPSKA
a sada stoko idemo naredne 4 godine R E F E R E N D U MMMMMMMMmmm Av Av AvAv Av!!!!
@@Masonac glup si nikad nemoj da govoris u mnozini
@analitičar Ovdje je iznesena analiza o Dodiku. Što se tiče Federacije, ista je priča sa hercegovačkim tajkunima koje predvodi provjereni kriminalac Čović (grabi i rukama i nogama da se dokopa bilo kakve funkcije zbog imuniteta), kao i provjerena klapa Bičakčić-Izetbegović Jr. koji se uspio dokopati predsjedničke fotelje i zaštiti sebe i svoje kriminogene pulene! Samo razlika između RS-a i Federacije je u činjenici da nisu prodati Telecomi, Hidroelektrane, Elektroprivreda (Harisov propali projekat), Luka Ploče (status quo), Energopetrol (biće vraćen), Autocesta ide kako ide, ali ide, Aluminij...itd...itd...strateške ključne kompanije, ali jesu rasturili Energoinvest, Krivaju, Soko...Željeznice su na redu globalno i u RS-u i Federaciji da se rasprodaju - to je sljedeći korak kriminalcima!!!