Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzela bih ovo kao relevantno da je iz usta nekoga ko je potpuno \"čist\"....pričala sam svojevremeno sa nekima od njegovih bivših uposlenika i znam da pere lovu na veliko ....
ajd bar da vidim da ima budala kojima su relevantni CIKovi izvjeztaji, Blagovcanin svaka cast..
onaj ko ukrade samo jednu jedinu marku je lopov i treba ga hitno hvatati, a kamo li one sto uzimaju vise od toga
Blagovcanin izadje i kaze proizvoljnu izjavu od kojih se onima koji poznaju stvari digne kosa na glavi....pogledajte izvjestaje CIK-a i vidite tamo sve jasno ko dan, ko krsi sta krsi i kako, a milijarde da idu iz javnih preduzeca ne idu, to je jednostavno proizvoljan stav koji vise steti nego koristi. Skoro je izjavio da odjel za organizovani kriminal u tuzilastvu bih kako su strani otisli nije uradio nista, najlaksom analizomo mozes utvrditi da to nije tacno...dobro radite ali manite se proizvoljnosti...
Ok,ali zar gradjani sami sebe ne prave taocima iz godine u godinu birajuci iste kretene na vlast?\"Nek je nash pa nek je i lopov,bolje nego da mi ONI dodju na vlast\". Zalim ono malo ljudi koji su u Bosni stvarni taoci,kojih jednostavno nema dovoljno da naprave prijeko potrebnu promjenu vlasti i vec dvadeset godina su nadglasani muslimanskosrpskohrvatskom vecinom koja ZASLUZUJE da zivi kao stoka i da bude tretirana kao stoka. Transparency International gubi vrijeme i pare,oni trebaju zatvoriti ovaj ured jer od njeg nema nikakve koristi.Gospodin Blagovcanin je vjerovatno jedini koji se s ovim ne bi slozio,iz licnih razloga.Bosanci znaju da su najkorumpiranija zemlja u Evropi,a Evropljane za to bas i nije briga.
Pa naravno. A vi se i dalje ložite na ukidanje RS odnosno na otcjepljenje RS od BiH. A oni samo tovare u džepove. Lopatama.