Formiranje Vijeća ministara BiH
0
Milica Marković: Kukić neće dobiti podršku iz RS-a
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ba ovu na naslovnoj strani,,prepade me zena,,,ja joj glave....
jel ovo dodik promjenio spol
jeli ovo ona sto je sa miletom zajedno na vaseru pjevala. nije cudo da nam se cijeli svijet smije kad mi sami od sebe cirkus pravimo.
Debela prasica i malo degenerik u mozak.
ako mislis da ovi kommentos imaju ista sa politikom onda si stvarno glup/a
prestanite vrijedjajti svinje!!! to su simpa zivotinje, pogledajte samo Babe, ili Piglet...so cute
SDP ne rusti nista nego to rade isti ti veliki \"Hrvati\". Ja sam Hrvat, ali nikada ne bih glasao za HDZ jer im je politika huskacka i nacionalisticka kao sto je i politika stranaka iz RS - a. Koliko toliko SDP je neka promjena i za sada je uradio vise nego prosle stranke u FBiH !
sjoooo drolje tito dragi,prava ozrenka iz vogosche birvaktile..
Predlažem pojedinim komentatorima da se sakupe negdje na livadi, da im se podijele bejzbol palice, te da tamo nastave sa svojim \"upoznavanjem i druženjem\". Hvala.
ocigledno je cime ti razmisljas i koji je tvoj domet !!!
@kuna koji si ti kloc u Pm-u ajd nazad u klupu i zavrsi s citanjem bukvara vec jednom
Opet kršenje Dejtona iz RS-a! Da li tamo piše da stranka koja najviše osvopji glasova daje mandatara VM ili stranka iz reda nekog naroda. Na prethodnim izborima najviše glasova je dobio SNSD i nije bilo priče da mandatar ne bude njihov. Sada je to na nivou BiH SDP, ali se sad traže neku drugi principi. Dokle više takvpo ponašanje? Da bi se došlo do principa rotacije treba primijeniti Dejtonski ustav i uvesti taj princip, a ne kako Dodiku i Čoviću paše.
Ja ne znam koja je ljepša ona ili Majkićka!
Kada čitam ove komentare na sa-x-u imam osjećaj da ovaj portal prate samo isfrustrirani, i u odgoju zapušteni sarajevski klinci, opsjednuti ksenofobijom i mržnjom prema ostatku svijeta... Zato preporučujem administratorima da uz svaki tekst postave sliku rahmetli Alije I. ili njegovog nasljednika S. Tihića, da bošnjačka mladež ne pokvari estetski ukus! A i nama nebošnjacima bi godilo da gledamo te \"lutke\" i \"ljepotane\" od političara, jer vizualno je jako bitno da bi se i sami lijepo osjećali u ovoj našoj divnoj i neponovljivoj BiH... Molim vas da najozbiljnije uzmete u obzir ovaj prijedlog pošto se savršeno uklapa u bosansku stvarnost...
Stvarno sa - x moglibi ste naci lepsu fotku. :) Ocekivano. Bilo bi zanimljivo kada bi Kukic podrzala dva hdz - a. Sta bi uraido despot?
Znaci Zlajoglu opet baca bombe.
Jedino Srbima i odgovara ovo stanje. Spiric drma Savjetom ministara, a sarajevska mahala pjeni i psuje zbog izjava nekih drugorazrednih clanova partije. Nije mi jasno samo kako Bosnje nikako da shvate da je bolje da bude Borjana pa da ona daje ustupke SDP. a ne da bude Slavko koji ce popustati Srbima