Bitka za entitetskog premijera
0
Miletov kum Škrbić ili Dodikov posilni Džombić?
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ima sa autoputem BL-Doboj,gledajuć da ti je koncesionar-izvođač u stečaju?
Sve chestitke,gos,Shkrbicu Ranku,koji ipak ima i Hrabrost,a najverovatnije i ,SPOSOBNOST-da preuzme kako iz Federacije navode(Vruc Krompir)koji niko nesme i nebi zelio,za taj RESOR,u BiH-i,ma u kojom ENTITETU da se radi-te se ;ON;ipak opredijelio za tako neshto-a nadamo se da ce ti ipak jako pametno i dobro obavljati,a mozda i bolje nego li njegov najbolji Shkolski-Drugar Dodok,i isto odoljeti svim udarima i iskushenjima koje ce da slede sa strane,a i sa svojim najblizim saradnicima!Joshj jednom,SRETNO i mnogo Uspjeshno za boljitak RS-e i cele BiH-e!!!
Uaaaaaaa Dodik, hoćemo Bošnju na čelu vlade RS, i to multietnićara iz Sarajeva, gdje živi: 40% Bošnjaka, 45% sandžaklija, 10% šiptara, 3% Roma, 1,5% Kineza i 0,5% Srba, Hrvata i ostalih.
Najbolje je sa Dodikom, što j..e svoj narod, a nisu svjesni toga. Neka njega na vlasti još 100 godina.
Kad ste tako pošteni zašto ne obavite ovo: http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=24742:udo-na-bajram-snimka-afere-reket-procurila-u-javnost&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
vreme je za nove izbore , ovako vise nemoze
Meni se cini da ce Republika Srpska u naredne cetiri godine imati vladu u tehnickom mandatu.
Škutoristan 4ever
sto ste, bre, stalno zavidni komsij. probajte bar malo skriti, nije vam u redu tako ascarli, mogao bi neko posumnjat da vam nesto nije u redu sa malim sivim. mislim genetika i to. nije vas dido to tako ucio i hico to da se zna. gospodski i u rukavicama, a ne ascarli. ne valja, sad che vas ambasadori za usi.
moji rodzaci sa sela, hajde, gimnastika. jao, ne moze covjek kafu popiti od ovih secijaskih otrcanih fazona i izliva zornjacke mrznje. sta li ce biti do aksama u n jiha im, tek kad nervi popuste aksam nervi. od sto litara kahve i trista cigaretos, loseg bureka i loseg seksa. imate li neku jutarnju molitvu, mislim, da se ne raspisete bas toliko. grijeh je toliko raditi a da se ne ohane malo i kahva i to. rano je, jos nije podne. il ste ovo smislili jos prosle godine? jao, sto ste umni, bas vam zavidimo. kvazi novinarcici po beha principu. cuvam ovce nejma veze, dodzi dragi, nejma smisla.
Babun Masalah se Al se nafatirao od Americkog Kusura seik i sin. a rodzacima od sake do lakta, njima sleduje malo gimnastike gore dolje i malo prizivanja kise.
pardon, ime je Babun Mashalah se Al se Nafatirao.
nasi rodzaci iz sirije i libije i jordana i palestine i turske stalno pomazu kad je rat i usa kaze samo nek se rodzaci pomazu dok mi onu tamo naftu potrpamo u cisterne pa chemo vidit sta chemo poslije i tako se vozamo vozamo vozamo i samo curi curi curi i seik ibunmasalahse al se nafatirao posalje malo sirotinje da se ratuje malo i to. i jos neku djamiju izgrade i mi svi u horu ble, ble bleeeee
nas ministar finansija prepakivo vodu sa cesme i prodavo sve i to je biznis kad obicnu cesmovacu koja je inace besplatna, prodas i napunis budjet i isplatis pemzije i nas premijer sve po zakonu i tacka a ne tu neki kumovi i rodzaci mi smo svi rodaci i mi se solidarisemo sa svim rodzacima svijeta i tako svi pomognu i prepakuju vodu i tacka.
nas sejdo svog kuma odmah delozira iz katolickog imanja i svog kuma puljke pulj puj.