Komentari (610)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan dosao i drzao miting svojoj dijaspori..Niti se mijesao niti pominjao Dodika niti Covica niti Niksica niti Radoncica.. Nije govorio ni ko je poceo rat ni ko je zavrsio niti ko je kriv.. Sastao se sa BIH delegacijom razgovarao o autoputu i saradnji. Donirao 3.2 miliona eura za kliniku, posjetio unevirzitet i otisao..
"drzao miting svojoj dijaspori".
Erdogan rekao da mu je Alija rekao, da u BiH zive potomci Fatiha i da ih ostavlja njemu u amanet.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mile nemam nista protiv tvoje kritike Erdogana i Izetbegovica ali brate pometi ispred svojih vrata najprije, Kolinada ti sere po Mostaru ko grlica a o Covicu i ustasama da i ne govorim
Ja pricam samo o religiji vjeri.. To da se zabrani javno pricati o tome.. Nebi niko mario kako sw ko zove jel se zove Dejan.. Mate.. Hamza.. Haj stisni pa reci onda ovaj je musliman ovaj je pravoslavac ovaj je hriscanin.. Odma ide prijava i prdekana.. Nakon izvjesnog vremena niko nebi pricao o religiji kad bi ih par zavrsilo sa debelom laznom ili prdekani
koja si ti licnost brate pa po klixu i iternetu komentarišeš veličinu kakav je presjednik turske Erdogan pa ti si nula znaci Lasiću voliš da ti Kolinda dođe u mostar i govori kako su hrvati ugroženi i da ima terorista po hercegovini tad ti je Evropa blizu jel? ko ona ne šteti nama na putu za EU, ko ce nas primiti u zajednicu ako po rijecima presjednice jedne evropske zemlje ima na hiljade terorista, idi sadi mandarine po splitu zivota ti glup si.
Procitaj tekst koji je napisan umjesto naslova pa ces shvatiti da ima smisla ono sto on govori, mjesanje politike sa religiom je najsmrtonosnije oruzje modernog doba.
Volio bih da su Erdogan i Turci dobronamjerni! Međutim, imam osjećaj da im je osnovna namjera širenje utjecaja na Balkan i Evropu a ambicije zauzimanje ovog prostora kao i prije 500 godina kad je islam i došao na ove prostore!
Dobar i realan tekst.
...Kako si glup...kako si ruzan...u svojoj nezrekosti...stari moj J. Stulic
Pa bolji su nam prijatelji Turci nego komsije sa fasistickim namjerama koji su nas ubijali!!
Dobro, prošao skup i šta sad? Imamo potpisanu namjeru jednog kredita više, i to je to.
NE SERI LASICU
turcine na kolena pred srbima
mile rio dezenejrooooooo
A , trebaju li prijatelji onima koji štuju UZpe i ratne zločince i njihove "rukotvorine"...?????
Sve bi ovo bilo lijepo da ne dolazi iz usta ovog lika. Sto se malo ne osvrnu na "pocasni doktorat" dodijeljen prosle sedmice Čoviću u Zagrebu. Zbog tog poteza su raniji dobitnici poceli da vracaju svoje doktorate, ali si ti nasao za shodno komentarisati samo Erdogana jer ne smijes na Mostarskom "sveucilistu" pisnuti protiv svog idejnog vodje. Pun nam je k.... ovih H i S nadriakademika izlivenih u kalupu Dobrice Cosica i slicnih.
turcine nepismeni,sebija i bakir kupili diplome
Nazalost, u pravu je!Nakon ovakvog gostoprimstva i cinjenici da je jedino BiH, u cijeloj evropi ,odobrila diktatoru i osvjedocenom neprijatelju evrope mitingovanje, tesko je i zamisliti BiH u EU!Mislim da je ovime otezan odlazak bosnjaka na rad u eu jer ce ih gledat drugim ocima!Al "ne pada snijeg da pokrije brijeg vec da svaka zvijer ostavi trag"!Bogami, bosnjacki se vidi!
mi nismo turci mi smo muslimani, isto tako vi niste hrvati vi ste katolici shvatite to jednom, hrvati zive u Hrvatskoj, turci u Turskoj, srbi u Srbiji, a pravoslavaca, muslimana i katolika ima svugdje, oni koji zive u BiH su Bosanci i Hercegovci bez obzira na vjersku pripadnost,
@NajnovijiKorisnik Pokazao si svu svoju zadrtost u ovom komentaru.Nevjerovatno sta sve zemljom hoda.
@korisnik19 Zadrtost? Nemas ti pojma sta zelis da kazes uopste. Koji ti dio nije jasan? Sta si ti, Svabo mozda ili Kinez, ne kontam?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Neprijatelji Bosne i Hrecegovine ,a to su ovi kroasancici UZP-ovci ,nisu ovlasteni ista da govore o Erdoganu,koji za razliku od ustask.e gamad.i postuje suverenitet BiH
Hamo vidi mu glave (r2P).