Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je glupo objasnjavati vise ovim ljudima da nose licnu kartu sa grbom BiH i da shvate da ce oni prije umrijet nego sto ce BIh nestati.
Ti ljudi nose lične karte na kojima piše: DRŽAVLJANSTVO Republike srpske, a za to su glasali SDP i SDA!
Ionako nam funkcija predsjednika Federacije BiH ništa dobro nije donijela, a broj kantona svakako da je preglomazan....
Cuj da se kantoni prave prema regijama. Pa Covic nece pristati ni na kakve regije koje nece voditi u treci entitet. Trnka, ne budali. Jedino realno rjesenje: KANTON 6 i KANTON 7 se moraju ujediniti i ne smiju pripasti ni Bosnjackoj ni Hrvatskoj vecini. Bilo sta drugo da se desi, to vodi u stvaranje 3. entiteta, sto je nedopustivo - osim ako u sastav treceg entiteta nece uci dijelovi RS-a.
Svega će biti, samo neće biti nas.
Ja sam očekivao da će ovi takozvani "eksperti" napisati konkretne predloge za promjenu Ustava ili novi Ustav FBiH, i da se to da na usvajanje, a oni trube o tome da imamo previše kantona, previše ministara, parlamentaraca, da nam je aparat preskup, itd., pa to i ptice na grani znaju! Dajte nam konkretne amandmane ili novi Ustav! Trnka 20 godina trubi kako je Daytonski sporazum zaustavio rat i donio mir! Pa, halo!
Kazu nece 4 kantona jer bi jedan bio vecinski hrvatski, pa i ovako imamo 10 kantona od cega su 3 potpuno hrvatska, dakle bosnjaci tamo nemaju apsolutno nikakvu sansu da glasovima nesto promijene, jer ih ima jako malo. U cemui je razlika imati 3 takva kantona ili ih spojiti u jedan? Osim sto bi 3-5x manje placao administraciju, sto nam je prijeko potrebno.
''Prvi mart'' će donijeti bh. legalnu revoluciju i koliko-toliko normalnu državu BiH!
U grob ce nas SDA otjerati...
OBIČNA PODVALA! Reforma Federacije i istodobno jačanje Republike Šumske! Bojkot, bojkot, bojkot ... Pa nismo ovce više
Cuko Đuro Da se ti šta pitaš,sigurno je ne bi bilo,Bosne, je uvijek bilo i biće je, HAJIVANU!
Vi imate tu svoju isljam državicu Guzno Crijevo i to vam je previše, a i vi ste svjesni da preko 90% Srba i Hrvata sa vama više ne žele živjeti.
Pa ko vam brani da idte u Hrvatsku ili Srbiju ili bilo gdje drugo? Tamo vas tretiraju kao strance i smatraju vas bosanscima i hercegovcima i to vam je krivo, Sjedi di si, ni za di si nisi ;)
ova reforma ima dobrih stavri i potrebno je nesto pod hitno promjeniti kako bi se prestalo sa zloupotrebama i povlacenjem koje kakvih vitalnih interesa, kao i blokada preko funkcije predsjednika sto smo vidjeli od strane SDA preko Budimira, valjda i oni zavrse na istom mjestu
Komunjare zao nam je al ova drzava je prezivljavala i gore pa ce preziviti i vas...a ti i dalje piskaraj za svog bolesnog vodju...
Ovo je samo malo zamaskirani put ka nestanku Države BiH,Patriote koji su krvavili četiri godine sigurno ovo neće prihvatiti!
"Država BiH" ne postoji, niti će više ikad postojati, otvori oči i ne fantaziraj.
Like ako je Cyber Mujo najveća kukavica i najgluplja osoba koja krijući se piskara po ovim komentarima