Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Mjesto za kmecanje u svijetu za 2022
Kakav brat, pomoc od NATO zbog izbora u BiH. E ova ti je roba prava!!
@Saveznixka malo mu bila jedna "prazna bomba" trazi punu. A kako siri smrad i dobice je. Neka se malo zabavi o sebi o ostavi BiH.
Ma nema sta bas njega sad zanima izborni zakon 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Stoltenberg ga gleda i misli se u sebi koji je nama bio da primimo ove debile u savez
Uvijek se to razbije oglavu kakva prava trazis u BiH moraces dati i u Hr. Pa ti nastavi moraces dati samoupravu srbima i ostalima u Hr. Na to Dodig ide.
Najveća sramota Hrvatske od Ante na ovamo je ovaj debil...
Stoltenberg mu rekao jesi li ti normalan
NATO ne radi te stvari
Znaju oni da je Milanović rusofil. I Vučić tvrdi da nije, a kampovi se prave po Srbiji. Scandal: The children's camp 🇷🇸 with military activities and Russian🇷🇺 symbols was organized by the “Russian-Serbian Humanitarian Center”in Nis, the City of Krusevac, the Embassy of the Russian Federation in Serbia, the Russian House in Belgrade and the All-Serbian Veterans Union
Za koga ce glasati oni sto nisu pripadnici ni jednog od tri naroda ???
Predlažem dotićnom da popije Praljkovaču.Kažu da je dobra za smirenje.
Hrvatski politicki klovn ponovo u akciji oko izbornog zakona. Mora da ga Covke i rusi opasno drze u sahu.
Covjek mu vjerovatno rekao ej Zoki sta si tu smrkao u zadnje vrijeme, kakve veze ima NATO o izborni zakon
Ja budale ...zakacio se za BiH kao da mu je to jedina briga ......otkaci vise i prihvati se svoje Hrvatske ....:(
Koja je seljacina ovaj milovanovic..U kojoj li je on vukojebini rodjen?!
Na cemu si danas
milanović je svojevremeno izjavio da je Hrvatska slučajna država, a BiH big shit. Zato sam jako skeptičan u iskrene namjere tog ex komunističkog desničara. A jest nam i neki izbor. dodikov mafijaš čović ili erdoganov izetbegović. Bolje je doma ostat i buljit u zid, nego glasat za te krimose.
sramota d apredsjednikk jedne drzve ne zan elementarne stavri.A to je da je NATO vojna alijansa i da se nebavi stvarima koje se zovu ..Milanovicizacija..
Sluzi se gomilom neistina. Ali EU je davno skontala ko je Hrvatska. Najproblematicnija clanica koja je na fasizoidnom putu.