Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svim tkzv.vjernicima katolicima : ja sam katolik a vi lupetate , kao obično. Crkav je stala u ( ne-uz) HDZ. Sanadera su oni doveli na vlast a nikad se nisu ogradili od necuvene plačke zemlje, Uostalom ,sve ovo vrijeme oko poplava , nema onog tko se nije ukjlučio OSIM CRKVE. Gdi je Oniks Bozanić & Co ? godisnje dobiju skoro miljardu kuna = 135 mil. eura + sve ostalo naplaćuju od naroda ( smrt, vjenčanje, frima, 1.pričest, Valjda , opet na sl.putu . Dajte , začepite . Narod ovdje nije glup. Da nije dotepenaca iz ercegovine i sjev.Bosne, crkve bi bile poluprazne. Sad , može početi pljuvanje !
to je tako u citavoj eurpi i njanim katolickim zemljama....ali to ne znaci da vatikan i dalje nije najjaca eu organizacija.....da nije bilo vatikana i crkve hrvatska niti bi postojala niti bi bila u eu....uostalom zar se 90% hrvata ne izjasnjavaju kao katolici?
Odjebi Subicu.Crkvu vrijedaj ,tvoje pravo. a dotepenci ti mogu samo je...bat mamu.
Zar oni nemaju domaceg politicara da zovu vec politicara druge drzave...Provokacija!
ta druga država je financirala ovu obnovu, dok su naši trojkići sebi kupovali auta
Što niste napisali da su Izrael i Hrvatska u odnosu 50-50 finansirali ovu obnovu samostana. A ne samo Hrvatska. Izrael još jednom pokazao milost prema nejudaističkim svetinjama. Ljubiti stope Izraelcima i jevrejskom narodu.
neka se neko bar brine o historijskoj baštini naše zemlje kad je našim uhljebima važniji sopstveni džep
U Hrvatskoj na veliko izbjegava vjerske objekte, a sada u BiH glumi nekog vjernika...Njegova karijera je ionako gotova..
u hrvatskoj izbjega jer je crkva uglavnom uz hdz
MIlanovic dosao, pa ce u izjavi za medije baciti neki "freestyle" :)
doso da napravi selfi :)))
Iznad Sarajeva zora svice dobrodosao predsjednice.
jesi ti prirodno dosadan il treniras negdje
Šta je, izgubio izbore u HR i sada pobjego u BiH , sramoto i tugo