Komentari (714)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek sada sam pogleda video sa intervjuom. Milanović je Kralj!
Ima čovjek pravo, mi smo se začahurili sa genocidom već tri decenije i ne pokušavamo da mrdnemo sa te teme već godinama. Niko nam neće pomoći ako nećemo mi sebi samima. Ja Milanovića uopće ne vidim kao lošu osobu u svemu ovome već možda kao i osobu koja pokušava malo da prodrma našu politiku koja je za Bože sačuvaj. Treba malo sve gledati kroz širu sliku...
Imbecilu fasisticki,za ono sto su radili nacisti vec postoji naziv,holokaust.Za Vukovar ste podnosili tuzbu za pocinjeni genocid protiv Srbije,ali je odbijeno.Fasisticki nastrojena spodoba drzi pridike drugima.Jebi ti dzaferovic mater,a ti njemu.Ista ste vi govna.
Posljednji pokusaj da se upise u historiju politicke scene, jer u zivotu nista bitno u politici nije uradio. Nabubrio ko buhtla, samo sto ne eksplodira od muke
Ovaj covjek je definitivno slucaj za razmatranje
Čovjek ušmrkan non-stop. Osim toga, potpuno beznačajan i u Hrvatskoj, a o regionu da ne govorim. Ignor!
Ma boli ga tuki, moze i da se po.ere po nama, kod nas niko nece izici i reci da je persona non grata u BiH, jos cemo ga opet ugostiti sa svim pocastima...
Ako mislite da je ovo začuđujuće, trebamo samo napomenuti da ovo dolazi iz usta istoga čovjeka koji pored toliko ubijenih civila negira postojanje Palestinske države. Samo kažem...
Doduse mada Milanović nista nije rekao na ovu temu, istina je da njegov trenutni saziv ne priznaje palestinsku drzavnost (mada je ista priznata od skoro 80% svjetskih drzava)
Zbog ovakvih opet će Komšić biti član predsjedništva
Prvoklasni diplomati izgleda žena ne da pa hebe komšije
Zašto Klix nije prenio šta je rekao za Bakira i Šefika tj. kako ih on zove Hasan-agu i udbaša iz Zenice, sponzora mudžahedina?
Ista g**na!
Miloglupan postao baba Vanga : zna tko sta misli!
Zajebat cibavi satnik Milojko. 'oce nas trpati u Jasenovac ili Gradisku staru?
RUSI POSJEDUJU FORTENOVU GRUPU/AGROKOR, A ONI POSJEDUJU 60% HR EKONOMIJE. E SAD, JAVNA JE TAJNA DA SU RUSI PRODALI SVE IZ FORTENOVE GRUPE SRBIMA. NA KRAJU KRAJEVA, MILANOVIC MORA PUSITI POSRBICAMA.
To miki....
Mogu samo zamisliti koliko se Hrvati stide zbog ove sirove cjepanice.
Ne stide se u opste. Plenkovic ga je odjebao, nece vise ni da mu odgovara na nebuloze. Svi su ga u Hrvatskoj maltene odjebali. Jedino jos s kim se moze prepucavati su Dzaferovic i Izetbegovic. Ako ga ta dvojica odjebu, ostaju jedino Vucic i njegova ekipa.