Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to ministar koji ne zna sta mu savjetnici rade?! Zbog cega onda placaju te savjetnike. Ministra u zatvor zbog neodgovornog vrsenja funkcije!
Razne komisije koje se formiraju u ministarstvima imenuju LIČNO ministri i po pravilu članovi komisija su ljudi od povjerenja i to je osnovna i jedina kvalifikacija. Drugo svjetnike ministra takođe dovode ministri po stranačkoj, rođačkoj, prijateljskoj liniji. Dakle, uhapšeni je savjetnik ministra, čovjek kojeg je on postavio tu i savjetnici ministra obavljaju sve poslove koje im ministar naloži. Prema tome ministre ne da nisi znao nego si vjerovatno učestvovao u kriminalnim radnjama zbog kojih su uhapšeni Budimir i ostali.
cuj nije kriv a potpisivao prijedloge za pomilovanja???covjek laze jer komisija mora njemu donijeti prijedloge na misljenje i potpis ako nije citao sta potpisuje tim gore po njega!!njega takode treba zatvoriti sa budimirom jer ce u protivnom ispasti da odgovaraju zakonu u zavisnosti od stranacke pripadnosti!receno je nema povlastenih i ako je iz sdp treba da odgovara kao i ostali!
Ova olosh ni slagati ne zna kako treba ! Ti si lopovcino nevin ko majka 9 jugovica!
Budmiru kao stalno prebivalište treba odrediti zatvor
Tebi svaka čast, nadajmo se da će biti još ovakvih
Svaka cast ministru, ako se dokaze da je njegov savjetnik bio upleten u ovu mrezu, svakako treba da odgovara i tu je kraj price.
Lijepo je čuti od jednog ministra da podržava aktivnosti Tužilaštva. Da je iz reda SDA, garant bi ovaj potez Tužilaštva bio okarakterisan kao VELIKA ZAVJERA
'Ministar Mikulić dalje navodi da se svakim danom potvrđuje da kraci kriminalne hobotnice dopiru i do nekih medija'...naravno tu su prije svega javni medije FTV koji bi trebao biti u sluzbi svih građana a ne u sluzbi SDA, kao i neki drugi kao Oslobodjenje...a sto se tice pomilovanja naravno da je budimir krivac jer je on potpisivao
Svi koji su akteri ove afere dobili su po mjesec dana pritvora. Ne znam zašto im se pravdate gospodine Mikuliću, da ste ukaljali obraz, i vi bi sada bili u zatvoru. Tužilaštvo i Sud su jasno i nedvosmisleno pokazali ko je ovdje lopov i ko je primao mito, a ko je savjesno obavljao svoju funkciju. Puna podrška Mikuliću i gurajte da se ovo do kraja izvede na čistac...