Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
želim da uputim podršku Mikuliću: izdrži, zatvor nije toliko strašan, izdržat ćeš ti to. A možda dobiješ i uvjetni otpust i izađeš ranije sa robije :)
Samo pravedno, pustiti institucijama da se bore protiv kriminala i korupcije, kako je Budimir radio izgleda najisplatnije je bilo biti kriminalac, podrska institucijama nek ovo zavrse za sva vremena!!!
SDA se prepala posljedica, jer je veoma vjerovatno da su upleteni i oni na neki nacin u ovo, pa pocinju upirat prstima u druge, samo da bi skrenuli oci policije i javnosti sa sebe. Ali nece moci ove noci, dohakat cete i vi kad tad.
odjednom niko nije kriv, a kriminala i korupcije na izvoz...najbolje da pomilujete i budimira
Treba dati punu podršku institucijama države i pozdravlja konkretne aktivnosti koje se poduzimaju u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. Naš stav je uvijek bio da niko ne smije biti iznad zakona, ne smije biti nedodirljivih i svi moraju odgovarati za svoje postupke bez obzira o kome se radi.
Panika u pojedinim političkim strankama kao i njihove reakcije, prije svega SDA, najbolje ilustruju zapravo samo njihovu ulogu i dugogodišnji doprinos stanju i beznađu u kojem se Bosna i Hercegovina već izvjesno vrijeme nalazi.
zna se ko je krivac i ko je najodgovornija osoba a to je Predsjednik FBiH kojeg treba smijeniti po hitnom postupku