Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gradjanima bosnohercegovcima pripada bih-a a ne lopovima diktatorima na vlasti!!! svim gradjanima bih-e je u korist da sto prije nasa drzava bih-a ima jednog predsjedika , manipulatori koji vladaju politikom bih-e samo sebi i svojoj porodici, ako se svi gradjani zajedno ne razmisle i ustanu u borbi proitiv nekoliko politicara iz svih konstuitivnih naroda i skinu s entietske funkcije mafijske korumpirane poliicare i dalje ce gradjani bih-e zivjeti u tvoru nekoliko lopova poliicara koji govoroma o srbima, bosnjacima, hrvatima upropastavaju i osiromasuju drzavu i narod bih-e........nema razlike u narodu bih-e vec tri lopova na vlasti koji unistavaju dvadeset godina sve sto bi moglo funkcionirat u zemlji bosanaca i hercegovaca.....spiris je jedan od ih lopova i taj koji blokira a u isto vrijeme profiira da profiira svu privilegiju pljacje i manipulacije............
Špirić ovim riječima najavljuje štrajk vlade : http://www.youtube.com/watch?v=Cp_Y-2n-Svk
@Tito o djesi spiricu kako te nismo primjetili :)
yebla vas i PC i Federacija... i Bosna... i Hercegovina... I Herceg Bosna... i Sarajevo... i Banja Luka... i Tuzla... i Zenica... i Mostar... Koja stoka, svaki put nasjedne prije izbora... da sam normalan poludio bih u ovom okruzenju!
Spiricu mater ti je-bem cetnicku!
ma samo deri Spiricu uzimaj ih lopatom i ovako su pukli ekeonomski nema spasa federaciji u ovom zivotu
kao mostar-gdje bosnjački glas vrijedi kao 3 hrvatska.strasna demokracija
Ceto trabunja, trabunja, trabunja...i prima zato platu u Sarajevu kojeg mrzi i zemlji koju zeli da rasturi!
Sta ovaj sijedi nosonja trabunja?!?
a sto Mostar? Sta nam fali? Mi bili vise godinu dana bez vlasti... ne bi ni BiH lose prosla da joj se desi slicno.
SRBUJ,NE PRETJERUJ....
i jos nesto: da ti se djeca igraju ko australici \"skokova sa starog mosta\" a da ti zena i njena sestra rade u LOK mikro-kreditnoj organizaciji.
Dabogda ti Spiricu \"Mostar\" bio u kuci!
Knez Janko Kako smrde ove poturice! Opažaš li ti štogod, Rogane? Knez Rogan Ka u zli čas, kneže, ne opažam! Kad blizu njih sjedim u skupštinu, ja nos držim svagda u rukama; da ne držim, bih se izbljuvao. Pa sam s toga na kraj i uteka, e blizu njih ne bih osvanuo. Evo vidiš kako smo daleko, i opeta ona teška vonja od nekrsti ovde zaudara. Gorski Vijenac P.P.Njegos
Spiric je legenda,niko tako olako i kulturno muslinavima ne zavuce a da se muslinavi i ne pocesu hahahahaaa