Komentari (542)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja svaki put kad ustanem mislim: "jao, nadam se da ce klix opet pisati o raznim debilima"...i svaki dan mi se zelja ispuni
Za Serbiju spremni. Jer Serbija je najljepšta zemlja na svijetu, puna je lijepih Srba i guzatih Srpkinja. Zato ja volim Srbiju, a pogotovo volim guzate Srpkinje. Mada je i ova Rvatica guzata i dobra, volim i nju.
Ha ha ! E vala nek ide u svoj dom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
I ja sam katolik. I moji nekad davno doseliše odnekud ovdje. Al meni je draga Mija mjesto baš u Sarajevu! U mojoj Bosni mi je mjesto. Zemlji mojih pradjedova! A tvoj pozdrav me uvijek (ma koliko on bio tebi ili nekima dobronamjeran) podsjeti na konc logore i jadne ljude u redu pred nekom crnom rupom, bez obzira ko su i šta su! Ja čim čujem taj pozdrav vidim i gasnu komoru! ne mogu si pomoći glede toga. I uvijek kažem ne daj Bože da je moja obitelj tamo završila. Ima srce da ti pukne. I ne govori u moje ime gdje je meni katoliku ( hrvatu) mjesto a gdje nije. Ja sam svoje mjesto našla pod ovim suncem, nađoše ga moji preci prije mene i hvala im za to, a ti sebi traži gdje ti je bolje.
Svaka ti cast
Ko je ova Martina nikad cuo
kroz ovo ce biti popularna i poznata to je sve a da ima nesto u glavi nema sigurno ili je stvarno zena nacionalista ali posto kod nas pali to da si kao faca i da tako nesto kazes i dignes to jos malo preko medija njoj ce doci kao prava stvar
Gori je Senad sa svojim glupavim pitanjima ,samohvaljenjem i idiotskim doskočicama o svom izgledu ,boji kose i godinama nego ova glupačica koja natuca hrvatski wanabe desničarka koja je pokupila par fora od Šušnjara i mrziteljske ekipe sa poskoka ,oboje nisu vrijedni pažnje ,Senad bi rođenu djecu i ežnu prodao radi svog "projekta " samoljubne televizije a ne Bošnjake ,Bosnu iHercegovinu ,to su ljudi koji nebiraju sr3dstva da dođu do cilja ,Senad bilo Avdić bilo Pećanin ili Hadžifejzović ,prodano govno sve u 5 deka ,sluge i poltroni sramote BiH novinarstva !
mrs onda u Hrvatsku klosarko jedna
"Ne brini, ne brini za mene, laz mi nista ne moze, kazi, kazi kako je, kada se gubi sve???!!" Mia izgleda nastupa u stilu svoje pjesme koju je izvodila na Eurosong-u..... Na njene izjave o "domoljublju" i "bogastvu" , svaki je komentar suvisan, osim refrena ove njene pjesme :P
Eh Majo Majo, Skutorka Bobanova htjela je malo paznje skrenuti na sebe, jer nije mogla zvijeti od svoje propale muzicke karijere, pa se onda uvalila po nacionalnom kljucu i sa stelom u Federalno ministarstvo okolisa i turizma. Treba procesuirati one koji su nju zaposlili. Zapamtite dosta ovih HDZ kadrova uvaljenih u drzavnu sluzbu Bosne i Hercegovine, i od bh. para zive, mrze tu istu BiH. Dokaz da im treba zabraniti rad u drzavnoj sluzbi, je cinjenica da je zlocinac Jadranko Prlic iz HDZ-a dobio 25 godina kao predsjednik nacisticke tvorevine HZ HB, nastale na genocidu u Ahmicima, Vrbanji, Stocu, Vitini, na konc logorima u Listici, Dretelju, nastale na rusenju Starog Mosta u Mostaru. A dizali bi krstinu na Humu i onu crkvetinu kao da su to novi "landmarci" Mostara i nove turisticke atrakcije. Zna se sta je Stari Most, u cijelu svijetu prepoznat i priznat, a ne crkvetina sa 180 metara visokom tornjem i krstina na Humu.
@Bosnoslav: Da se razumijemo, nemam ja nista ni protiv crkve, katolika, pravoslavaca, jevreja...... Svako ima pravo da proklamuje svoje, a sto se tice politicara, njihovih pomocnika, zamjenika, glasnogovornika, sve je to da prostite veeeelika bagra, nema nikoga postenog ni u jednoj drzvanoj instituciji, jer svako iole posten bi se stidio da prima platu od nekoliko tisuca/hiljada :D nizasta! Svi koji misle da "dizanje" ili takmicenje u izgradnji sto vecih krstova, dzamija, crkvi ili davanje "pompeznih izjava" u medijima i podsticanje mrznje, ih cini pravim vjernicima i dobrim "domoljubima" i patriotama, grdno se varaju! SVI ONI RADE SAMO ZA SVOJ LICNI INTERES, pa tako i doticna gospodicna Barbaric, boli nju briga i za Hrvatstvo i katolicanstvo, bitno je da ona ima medijsku paznju i zakonsko uporiste da se ponasa kao "ovcica" u nizu, i da pravda time svoje nepromisljene postupke! Zalosno je samo sto dobija i preeevise medijske paznje!
Vi Mija Martina Barbarić ne znate ni sta ste od ovog sto ste pobrojali ja sam Hrvatica, katolkinja, Hercegovka i BiH je moja država".
a jes i ruzna u pm... bog joj bas nije dao ni pamet ni ljepotu...
Nije se ni kod tebe pretrg'o, govedo !
za kur.c spremna, to svako jutro izgovoriš.
žalosno je što mi svi čitamo ovakve izjave polupismenih osoba.Od uvijek je bilo da se star konj ne uči jahati, pa tako ni Mija nije u stanju prihvatiti da je izjavila glupost i pružila podršku sportašu iz druge države a od BiH prima ogromnu i ne zasluženu platu...
Martina, kapu skidam i do zemlje ti se klanjam, kad se nikom ne bojiš reći ništa. VIše hrabrosti je u jednoj Martini nego u pola Bosne i Hercegovine, čiji jedan dio derpaški hoće da joj se osveti a drugi dio podmuklo navija za njih. Martina ne boj se. Znam da malo znači ali - nisi sama.
a ja hrabrosti u pm... hrabrost je bit glup? I ti si vjerovatno isto glup ko i ona pa ste se nasli...
olmo, bogati, šta tebe briga? I ako sam i ja glup, opet nije tvoj problem. Al tvoj je problem slab kući odgoj i slaba ocjena iz vladanja u školi.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Najebem ti se matere izopacene....eto pa ti to shvati kako hoces...
glupača :-D
Appeliram na novinare Klixa da nam vise ne izvjestavaju o ovoj glupaci ....dovoljno vremena gubim na ostale.clanke da mi je ona apsolutni visak!!! Ko te jebe Martina!
zabiti joj treba u supak
Evo, bolja je ova vaša što je ostavila obitelj pa otišla u Siriju da čisti puške: http://www.vecernji.hr/balkan/ostavila-obitelji-i-otisla-u-dzihad-u-siriju-samo-je-fejsbucila-909005
sizif koji si ti glupan jbt... ja tek sad vidim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledao sam to sinoc....i svakakvih budala sam gledao i upoznao u zivotu, ali sto je ova glupaaaaaaaa, bozeee sacuvaaaaj, ja glupe cure sunce ti kalajsano.