Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji komentar, otkud znam
DJE STE BALIJE SJECATEL SE SREBRENICE ? ZIVELI SRPSKI KRALJEVI : CICA DRAZO MLADIC I BRAT KARADIC
vidjeti ovakvu prizemnost i divljastvo je stvarno uzasno ... Nije ni cudo sto se ovdje ratovalo vijekovima i sto ce se ratovati jos vise ako se konacno ne rastavimo u potpunosti ... Jedva cekam taj dan ... I nadam se da cu ga dozivjeti ... Do tad ce biti ovakvih idiota ...
OJ KRISTIJANU ZBUNJENO CEDO, ZAR TI MAMA NIJE REKLA DA TI JE BABO TURCIN, A TA JAMA, DA TI TO NIJE OD STARE PICKA JEBOTE SVETI SAVA SEREM SE NA CIJELI BEOGRAD A TEBI CU DA LOMIM KICMU.
Pozdrav Turcima iz Beograda - OJ TURCI NEKA NEKA VELIKA VAS JAMA CEKA SIROKA JE JEDAN METAR A DUBOKA KILOMETAR!!! - voli vas vas Kristijan!
OJ CHETO DJETICU JADNI JEBACU TI CIJELU FAMILIJU PUSI KURAC SVETOM SAVI SEREM TI SE NA CRKVI TVOJU
Jebem ti klicu i seme i pleme i sve ti jebem pospisku mrtvo i zivo!!! Jebem ti pokolenje!!! Jebem ti krvavu majku u dzamiju!!! a sestru ti jebem u katolicku crkvu!!! a tebe cu klati u siptarsku dzamiju!!!
Tri prsta to je vas znak i ostat ce vas znak, ko vam jebe mater ja mu 5 KM dam. ko vam jebe sestru ja mu 6 KM dam ko vam jebe dete u grobu ja mu 10 KM dam
Seljak jedan, glupi onaj dok je vas Srba, pa mi nikad necemo ni dokle stici... c c c, Vi ste ba obicni seljacki narod, koji nemoze podnijeti da ima dzamiju u gradu, ali hajd... vama svojsvtveno, na kraju krajeva sta je onom seljaku Mihajlu Mihajloviću trealo da ubije neduznu ministricu ??? Znas sto ? Zato sto je srbin, a vama je genetski urodjeno da ubijate i vrsite nasilje...,
Tri prst to je naš znak, ko nas pipne ja mu slomim vrat. Džamiju rušim na njoj pecenje pecem a hrvat mi je sluga dok mi krv kroz vene tece. Srpska rec ima da se poštuje, ako ne smrt vam svima gostuje. Jebeš alaha, bajrama i sve. Hrvatske praznike zaboravite sve, sad smo mi na redu. Krst mi obesite, popa zovite a hodzu ubite. SA VEROM U BOGA ZA KRALJA I OTADZBINU!!! RAVNOGORSKI-POKRET!!! SLOBODA ILI SMRT!!! CUVA BOG SRBINA SVOG!!!
vidi manekena rodila ga majka.Kad izadje iz zatvora supak ce mu biti ko u Cetnikove mame.hahahaha joj ubice i face hahahaha lako je na zenu ,pa sta se drugo i nadati od nebeskog naroda.
on se nazalost zove mijajlo mijajlovic... provjerite podatke prije nego sto ih objavite
pa ko normalan daje djetetu ime Mihajlo Mihajlovic---skroz cudno... ili su ludi ili egoiste....fuj
Kud bre rodi ovako ruzno i odvratno dete ! Sada nek´ga prima u cheliji.. Mihajlo sine, ne saginji se pod tushem !
Pa zar vi, bagro, nećete suživot i multietničnost? Jebo li vas Alija rahmetli u sise!