Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah,vazda neso kake,serendaju,vazda im malo teritorije...Da su makar ostali tamo odakle jesu i obradjivali SVOJU zemlju, a ne opanke cipelama zamijenili bilo bi nam svima puno lakse...Ali duducima ti to ne mozes objasnit...A od \"Djelidbe\" nema nista! Prde u prasinu dzaba
pa ne mogu da vjerujem....na kojoj planeti žive ovi srbi...oni sami sebe lažu pa misle da je istina.... cccc....
Dobar ovaj fol sa podjelom Dodik-Duduk ženice ;)
Joj Akademik, lud si ko struja care ;) :) ..... Dodikova zena na masovnom karanju... HA HA HA! :D :D :D
PREDLAZEMO PODJELU DODIKOVE ZENE, I TO DA JE JA KARAM ZGUZA, A SVA RJA BOSNE I HERCEGOVINE NEKA JE KARA U SHUPERDIN, A DRZAVLJANI REPUBLIKE KOSOVU NEKA JE KARAJU U USHI, JER JE DODIKOVA ZENA SAMO U USHIMA NJUF-NEVINA :-D :-D AAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!! ;-)
podijeli prvo vojvodinu i sandzak
ovog tipa se sjecam iz skole u B.Novom....nizak,bublast,ruzniji nego prije 23 godine.....
Sejo....jedi balege
...aj da dijelimo Brčko... SAO-u: BR , MAO-u: ČK , HAO-u: O... e j....a_ ...ne može se Brčko dijelit\', nema dovoljan broj slova! Aooo, volio bih da čujem bar jednu normalnu izjavu iz Šumske... ovih dana! Podijela ikakvog teritorija= no fucking way!
SEJO glasaj za koga god hoces, ali ostavi brcko brcacima pa neka oni odlucuju sta ce sa svojim gradom.... a do tada, ako vec posmatras, onda mi ucini uslugu i budi tih posmatrac..
Eheh ma kakav SDA, ja samo glasam za Komsica :). Ja onako samo stvari posmatram iz vana :). Bosna je ko bolesnik sa rakom, tek joj da ju nadu, tek joj oduzimaju. A i da se sve podjeli, opet ce biti brdovita Bosna, imena na karti se mogu mjenjati, ali sjecanja ostaju.
@skyblue Sejo je \"nas\" posrbica, t.j. Bosanski srbin! A sto se tice SDA, nije samo Brcko izdala, vec citavu BiH!
nasa mrznja prema vama je bazirana na genocidu i masovnim grobnicama iz devedesetih. mi ce mo se kad tad rastati samo je pitanje na koji nacin i po kojim granicama. Brcko nikad nece biti podjeljeno nismo pristali na podjelu ni devedesetih kad ste bili 10 naoruzaniji neznam zasto bi danas pristali. to sto tvrdis da vrijeme radi protiv bosnjaka to lazes sam sebe. od onolike jna ostalo vam danas da sami sebe lazete. koji ste vi jad i bijede.
SEJO.. nabijem te na mog, pa sa njega gledaj brcko i posavinu.. nabijem i tebe i federaciju, a usput i tebe i SDA i ZABIH skupa..sve vas nabijem..jednom je federacija skupa sa sarajevom i SDA na celu izdala brcko, ovaj put cete popusiti ako ga ponovno izdate.. oooo sejo, nabijem te i za kraj..
Da nije tuzno, ovo bi stvarno bilo smijesno...Covjek organizovao press da izvali ovako nesto...i nikom nista.Ovo moze samo kod nas.. Znas ti nas - ..bo ti nas!!!