Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Ambasadoru Turske G-nu Ocak-u!Vasa podrska je dobrodosla! BiH4EVER!
turcine, odyebi od bosne, imamo mi svoji turaka ne znamo sta bi sa njih.
Hahahah sad nas i Turska svojata Mrš svi iz Bosne, Bosna - Bosancima
haman kjafiri sta napadate odma naseg ambasadora neslusaj ti njiha samo dodji ima da se najedemo slanine i luka moj babo pravi najbolje cvarke recep iz istambula a moze i da okrenemo prase na raznju a ako ti se svidi moze da pogodimo poso izvoz svinja u tursku posto je to perspektivno trziste a i potraznja je velika pozdrav nasem ambasadoru merahabalaiznosa guznocrijevo4ever
\"Mi želimo da budemo uz BiH\" PA VALJA BITI UZ UMIRUCE, RED JE RED.
Iste takve zelje je imao i MURAT,ali se nisu svidjale MILOSU OBILICU. U ostalom kad ih toliko zelite povedite ih sa sobom da i vi osjetite njihovu dobrotu.