Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Važno je da ima reisu za nove limuzine.
uplati zekat fora a ima tu jos fora , dzenaze moras dat da prouci tbjrb dabogda ih stigla sve kazna od Allaha ja svoju placam kaznu svaki dan a neko nikako
Lažeš Lazeš uuu malo je reći koja si lažovčina i ti što lajkaju. Neplaća se Reisu da kosi mezarja to radi Trojkin ministar svom direktoru MC prebaci dobra srestva za košenje ovih mezarja a ovi vidimo iz priloženog. Još gore stanje je u šehidskom mezarju Butmir gledam došli pokosi jedan mezar okolo a dva preskoći pa nisu normalni.
to smo mi,nacija koja je izgubljena u vremenu i prostoru.Bagra te odere kad je đenaza a ne mogu pokosit mezarja.Alkohol se vec loće na veliko,jedna velika propast od naroda i drustva
Alkohol se loče i u Škotskoj pa im je groblje uredno.
Nazalost nije samo u Buca potoku tako, nego pretezno na svim mezarima kod nas. Nije samo da je zapusteno nego se neplanski sahranjuje. Sahranis umrlog i posle godinu dana nemozes ga vise naci.
najgore kad cujes uplatite islamskoj zajednici lopov do lopova na bajram namazu govore kako su formirali neki odbor kakav odbor i vjera ne ide to zajedno.. nego nasli nacin da naplate sve dabogda nemali da vam plate da vam hodze prouce jassin
Nemoj komentarisati jer po komentaru se vidi ti ides u kafanu hahah ti i takvi neidu u Dzamiju.
Zato najbolje kremirati pa kući ponesi vaznu i neka ti je na komodi u blizini.
Isto je i na Barama. Kose travu samo kad su Bajrami i Svi sveti. Onda ne znaš je li gore kada kose ili kada ne kose. Trava razbacana na sve strane. Ako su nekog ukopali do postojećeg groba, nema gdje nema zemlje i to se danima ne čisti i ne sanira. Volio bih znati koje su obaveze upravitelja gradskih groblja po osnovu plaćenog održavanja.
Tuga!!!
Podhrastovi isti,bruka I sramota nakotiti cese zmija i miseva
kao da nema zive suse
Ovdje niko izgleda nije dolazio od prošloga Bajrama!
Pa sta ? Nisu zivi jbt,uljepsajte zivote zivima i svojim oko sebe
i ovo kriva SDA???
jadno, nimalo patrijotski
Je li moguće da nemate savjesnog čovjeka u džematu koji nije mogao organizovati 5-6 dobrovoljaca sa trimerima i urediti ovo pa makar za Bajram. Aferim za džematlije.
U pravu si , ali zasto dobrovoljce , garantujem ti da je neko vec placen da to odrzava ali neko ne radi svoj posao!
Ne ulazim u to ko je plaćen, ali se ne smije dozvoliti da nam ovako izgledaju mezarja i dvorišta džamija i mesdžida, Vallahi sramota je i grehota. A mi se svi vodimo onom ako neće niko neću ni ja.
Pa gdje taj ministar za boračka pitanja, vjerovatno nema kamera pa se ne isplati doći da vidi stanje mezara.
Alkohol se loče i u Škotskoj, pa im je groblje uredno.