Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znaju neprijatelji Bošnjaka da je Evropa puna ovakvih vjerskih događaja... Fatima, Lurd, Compostela... ali ne, kada to Muslimanu urade to je primitivizam, predizborna kampanja, krkanluk...
@NerveAgent nekako liče ne europski. Ružno za vidjeti ovdje u Europi. Bijeda.
Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem, lijep događaj.
Dok god kod Bošnjaka bude važila premisa “prvo vjera pa nacija” ništa od države.
Nešto Evropi neuiše ovo haj-laj-inlalaj?!
15 i 16 slika.....stanje u državi........ :(
Samo Mudronje,nigdje plčokera.Ni mufa sočnog....
Bio,vidio ,oduševljen.Još pod uticajem, iduće godine opet.Živjela trava!!!
Gledaj sda zastave na 14.slici, dabogsa poginuo ko je zakacio
Bosa bula sjela na dimije, priš'o ajduk pa joj namiguje, nadžak bulo jesi li u preši, ako nisi ti učkur odriješi... jah...
@Yermuk636 ebem bule, razvaljujem kule, tražim bega, ebaću i njega... jah...
Odakle rekoste da su pristigli ovi na slikama? Meni djeluju kao da su izmiješani Paštuni, Turci, Beduini, Čečeni i Romi.
I ja sam imao imaginarne prijatelje kad sam bio mali.
Bosnjaci, cuvajte se dobro ovih botova koji vode specijalni rat protiv Bosnjaka. Napadaju i kritikuju nasu vjeru, pokusavaju da nas uniste na sve nacine. Samo pamet u glavu i djecu obavezno poslati u Mejtef, da nauce osnove Islama i nasih dobrih tradicionalnih bosanskih muslimanskih adeta, dok im Karleusa, Brena, Serifovic i sl. nisu isprali mozak i odveli na krivi put.
Šta fali sekularnim Arapima! Evo za brata jedan spot! Lepa pesma, arapkinje još lepše! Amr Diab El Leila Video Clip https://youtu.be/eCoVcDogvVg
Bolje ovako nego da se glupiraju sa bilmezima tipa popovi, fratri i hodže!
Da nije poskoka i ja bih otišao.
prelijepo predivno za svaku pohvalu a vi koji negativno komentrisete idite u nocne kluboe,gdje su gola tjela gdje smrdi sve na alkohol i cigare,gdje su "postene" cure gole i nose tange da im se guzovi bolje oslikaju. gdje guzva tama i nemoral a ostavi te se komentarisanja neceg ovako lijepog.
Seljačka okupljanja. Kič i zaostalost na sve strane. Samo prljaju Hercegovinu. Ovo nigdje nema. Ozmišljaju vjwru i način prakticiranha iste. Sve miševi, koji prije rata nisu smjeli pisnuti, ili ih je 90%, radilo za UDBU. Cirkus žešći. Jad i tuga.