Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudstvo, rak rana našeg društva, grupa bahatih, poluodmetnutih spodobai beskicmenjaka predvodjenih moralnim nakazama iz VSTVa koji bez trunka odgovornosti donose odluke prebijajuci medjusobne dugove preko ledja gradjana. Najveci izdajnici BH naroda su medju sudijama i tuziocima. Nicija nije do zore gorila.
..."Tuženi zahtjevi su prvenstveno usmjereni ka isplati naknade nematerijalne štete zbog pretrpljenih fizičkih i duševnih bolova, pretrpljenog straha te neosnovanog lišavanja slobode, držanja u zarobljeništvu kao i drugih zločina", istakao je Mešković."... Prema ovome što navodi Mešković, svi imamo osnov da tužimo ovo što se zove država.
jadni su logorasi kad im je ovaj lopov predsjednik..dodje u celic samo kad treba zauzet kakvu poziciju u upravnom odboru.
oooooooooooooooooooooo.... dze si ba jasmine, kako ide. jedini komandant brigade koji je svojom vojskom, kada bi je slao u akcije, komandovao iz tuzle..