Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta ćemo sa zločinima koji su činili Bošnjaci, hoćeš da Srbi priznaju genocid u Srebrenici ( da ne ulazim je li bio ili nije ) a zločin u Dobrovoljačkoj i Tuzlansku kolonu proglašavate za nekakve uspjehe, uspjeh ubijanje golobradih regruta, djece pred kojima je bio život i to na početku rata kada još nije bilo mržnje kao 95. Put ka istini vodi kada prvo sebi pogledaš u oči pa tek onda drugom, Srpski zločini, su itekako rasvetljeni a šta ćemo sa zločinima u BIH nad Srbima Sarajeva i logorima tamo, na Tuz. kolonu, Dobrovoljačku, Sijekovac, zločinima u Srednoj Bosni, nad Zločinima Nasera Orića u Selima oko Srebrenice, Kravicama itd itd. Koliko ljudi je za to odgovaralo ??? Ne viste se samo branili, a mi smo agresori u zemlji u kojoj duže živimo od vas, u kojoj se za nas zna 1000 godina da živimo a vi nagađate i ko ste. Ko je proglasio Bosnu nezavisno protivustavno uz pomoć Međ.zajednice koja vam se obila o glavu? Pođite redom i pošteno pa će svaka istina doći na vidjelo.
Svi su mogli izaći da ste napravili dogovor da se vojnici i starešine puste a da se ostave vozila. BIlo je i takvih dogovora koji su ispoštovani. Ali ne dogovor je bio da se povuku oficiri i regruti u vozilima i vi ste to odobrili pustili pa napali, pa sad reci je li to bilo junački ili kukavički.
Ooo srbi što nas izručiste Hagu izdali ste nas
Ooo srbi što nas izručiste Hagu izdali ste nas
Ovaj izgleda nije pratio sudjenje,zar ne vidis da mladic na sve načine pokušava da izbjegne svjedočenje,pa čak ako ga nekad i primoraju na to iznijeti će bezbroj nebuloza i pripisati ih svom narušenom zdravlju,nadam se samo da će dugo da truhne i u najgorim mukama skonca svoj jadni život.
a kako će ga to prisiliti da svjedoči, mučenjem, produženjem kazne, on svakako više iz zatvora izaći neće, toga je svjestan, i lagano se za.ebava....
A jel to ti branis ovog zločinca gore ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jašta će...šta ovaj misli da će se poćeti tužakati međusobno? A haaaa...
Pa bas se i nisu nesto specialno suocili, prije bih rekao da su se sreli kao u prolazu i ovaj se njemu izvinuo :S