Autorski članak bivšeg predsjednika
9
Mesić: Prvi test za Nikolića bit će politka prema BiH
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam u stvari jedan poturica, ali mi nije problem pisati ekavski i predstavljati se kao Srbin, ne bih li zavadio Srbe i Hrvate.
Hoćemo Mesića za predsjednika Bosne i Hercegovine!!!!
Pozdrav iz Zenice za gosp.Mesića.
Text je za 10+. Vidi ovih č.eta.lj.,a što se pale, ne odgovara im istina. Treba im čitati ovaj text, dok đavo ne izađe iz njih. Egzorcizam, ha, ha, ha..
Joj što volim ove političare koje mrze Četnici i Ustaše.
PAZNJA ! \"\"\"\" Kog ce lagumdzija staviti za Ministra Odbrane po KOMANDI LAKTASKOG MAFIJASA I FASISTE DODIKA ?\"\"\"\" Jednog okorjelog c*etnika ili jedno c*etnika koji nosi samo muslimnsko IME I PREZIME ?! Lagumdzija planira PODJELU DRZAVNE IMOVINE RBIH-e i VOJNU IMOVINU ARMIJE RBIH-e na entitete !
Svaka cast Stipe ! Ti si jedan od kojih najbolje znas ko su i sta su srbi genocidasi ! Ko sto neko napisa na komentaru, vuk dlaku mijenja ALI CUD NIKAD ! Fasisticka nacisticka srbija je bila i ostaje jedna kolektivna patoloska banda sprofesionalnih u*bica i siledzija ! Jaka RBIH-a je garant jake Hrvatske ! Dobro razmislite ZBOG CEGA I ZASTO OVO PISEM !
Lagumdzija je srpski igrac i pijun !! Nije bez razloga lagumdzija postavio ko predsjednicu Ustavnog Suda RBIH-e srpkinju genocidasicu i genocidasa srbina ko glavnog tuzioca RBIH-e, prije par dana ! Znaci da lagumdzija ima namjeru hapsiti, optuzivati i strpati u zatvor ljude koji su odbranili svoju drzavu od srpskih primitivnih ub*ica ! Znaju SVE zavjere koje je radio mjesecima protiv drzave, tuzilastva, pravosudja i Divjaka, Jurisica i Ganica srbin genocidas Milorad Barasin , zbog cega je bio i skinut sa POZICIJE , lagumdzija je ponovo postavio srbe genocidase na te vazne i kljucne pozicije !! Eh jadna Bosno, sta ti rade lagumdzija i genocidasi srbi. Kog ce lagumdzija staviti za Ministra Odbrane po KOMANDI LAKTASKOG MAFIJASA I FASISTE DODIKA ? Jednog okorjelog c*etnika ili jedno c*etnika koji nosi samo muslimnsko IME I PREZIME ?!
Vukk cud mijenja, ali dlaku nikako.
Sramota me je pojedinih komentatara koje pripadnici mog naroda (srpskog) pisu. Nadam se da vise iz provokacije pisu komentare o vracanju RSK, o srpskim zemljama itd. Ako misle ozbiljno, za sanatorijuma su. A o Nikolicu-ne znam kakva tolika zbrka oko njega, predsednik ni jedne drzave pa ni Srbije nema ne znam kakva ovlascenja, u parlamentu je vecina Tadiceva stranka, oni vode vlast, Nikolic je samo predsednik i on nema puno sta da se pita kao pojedinac, tako da ne znam sta ste se svi uprpili sve i da je crni djavo. Nama je lose ko god da nam je na vlasti jer je iz godine u godinu gore.
mogu srbi pricati sta hoce (nasa bosna, hrvatska,makedonija itd...) ostao je vama samo beogradski pašaluk :D ne kazu dzaba da ima slicnosti izmedju nokije i srbije: svake godine i jedna i druga sve manja i manja :D
Odbij, bradata i ruzna spodobo od nase drzave... Imas dovoljno posla i u Hrvatskoj... Vratite Srbe i njima vratite njihovu imovinu koju ste oteli... Molim sve organe Bosne i Hercegovine, pojedince, formalne i neformalne grupe da ovojnakazi zabrane da se bavi nama.... Neka cuti, kada se vec izvukao da ne ide u zatvor, kriv je sto je izdao ideju Jugoslavije, kao i svi drugi claovi tadasnjeg Predsjedniva SFRJ... Da su on i onaj drugi jad Bogic glasali, mi bi jos uvijek zivjeli u Jugoslaviji, bilo bi puno manje mrtvih, ranjenih, osakacenih, raseljenih, bile bi nam citave kuce.... Ova demokratija, ne hvala
eto tebe dikobraza ce neko pitati kako raditi djubre komunisticko
Nesto ga mrze smrdljivi skutori po Sirokom a Mesic je po mandatima duze bio predsjednik Hrvatske nego diktator i fasista Franjo Tudjman. Pa nisu njemu dzaba Hrvati dali 2 puta mandat. Ne moze skutor iz Sirokog Brijega biti veci Hrvat od nekog iz Zagorja ili Slavonije. Smrt Bobanu i Tudjmanu, zivio Mesic i pro-evropska politika u HR. Smrt HDZ-ovm nacizmu.
srbi iz hrvatske su u RS. gdje pred kućom vidiš traktor, znaj da je olujni
Nikolica podrzavam u svim naporima za povrat etnicki ociscenog srpskog naroda u hrvatsku....Mesicu daj nemoj vazda da nama u Bosnu ubacujete svoj vreli krompir..Okanite nas se...bice nam mnogo drago Danke
hvala kolega nazife da nije vas ja bih pogresno mislio da mesic nisi bradu da bi odvukao paznju od krapinsko kromanjonskih obrva i cela