Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atak je na BiH sto nece niko da vam da mito za tu elektranu nego idu Dodiku koji jedva doceka da neko nesto napravi i onda se on pohvali kako je on to napravio. Isti ste kriminalci kao i Dodik i cim nesto ide mimo vas to je atak na BiH. Mrs smece lopovsko! Nek se gradi po cijeloj Bosni i Hercegovini!!! Dovoljno se rusilo.
Bantustanci, ne tugujte! Uvijek vam za utjehu može poslužiti to što imate najveći broj \"đamija\" po kvadratnom metru.
Vas sopstveni fasizam, nazizam, ustasluk i ljudske mesare su vas istrijebili sa prostora Bosne i Hercegovine. Nezaboravimo sta je Karl Marx napisao, hrvati su najgora olos sto je ikad postojala.
@Hrvat Ako si ti Hrvat ja sam Sveti Vlaho.
umjesto da se sjedne zajedno i pokuša nešto sagraditi u našoj je krvi da komšiji crkne krava. prestanite više sa sranjima, sjedite, dogovrite se i počnite raditi za dobrobit Bosanaca i Hercegovaca. Meni kako se čini vi bi najradije opet rušili. Sve vas treba potjerati usranom motkom i ne dati vam da se vratite u BiH. Nikad. Stoko neuka i nepismena.
ja kao pripadnik bošnjake populacije, moram izjaviti da je Mešanović puko. Kad se ne gradi ne valja, kad se gradi ne valja
vidi ti samo što su se ovi srbi raspisali pod hrvatskim nickovima. boli hrvate k.u.r.a.c. i za jedne i za druge. gradite što god želite na svojim prostorima, prepucavajte se do mile volje, samo nas hrvate nemojte spominjati. nas ne interesuju vaše stvari niti 000,1 procent. ovdje nema niti jedan komentar koji je napisao hrvat do ovoga moga. trebate nešto korisno raditi i graditi u životu. nemojte se samo svađati, nema od toga ništa. gledajte svoja posla, a ne tuđa.
Uskoro! http://www.poskok.info/images/200905/neum_copy.jpg
Jadne Bošnje! Očita je eksalacija podmukle agresije na BiH kad vas Hrvati napadaju kanaderima i mostovima, a Srbi hidroelektranama, te se , kao da to nije dovoljno, još Austrijanci počeli gađati crkvama po sred Saudijske Arabije! Take beer Bošnje! AIIah-Ima-Net
i u čemu je sad problem?
@dado banja.... Druge države na ovim prostorima nema, jado! Kako ti je, tako ti je! TI I TEBI SLIČNI SAMO GUBITE VRIJEME U VAŠIM ŽIVOTIMA. OKTENITE SE nečem korisnijem od toga što se nadate uzalud propasti BH države!
I neka sada neko kaže da je tzv. Bh država:))
Atak na Bosnu i Hercegovinu je kada druga drzava gradi nesto na tudjoj teritoriji recimo ono sto Hrvati hoce da sprovedu sa svojim nelegalnim mostom. Hidroelektrana na podruciju Bosne i Hercegivine ce doci dobro svim stanovnicima ove drzave, zato taj novokomponovani batustanac, prijasnji Srbijanac, Hamed Mesanovic, treba da umukne iste sekunde.
Za @realist Nije RS samo entitet srpskog naroda , to je i nase koji nismo srbi a oduvjek tu zivjeli Pa sto se bunite sto su srbi ,njih najveci dio, dobrovoljno otisli iz Sarajeva da bi naselili RS i da po broju naseljenih kazete da je to entitet srpskog naroda E pa nije i nece biti makar se gusili u broju stanovnika na kvadratni metar I sto neko kaze za dzamije Tacno je da ih je po cijeloj BiH izgradzaeno puno , de malo brojite crkve i njih ima na svakom brdu narocito tamo gdje se iz doline moze vidjeti cesto je 1 crkva na 50 stanovnika
sta misliti o ljudima koji su posli u rat zbog obecanja da ce posle jesti zlatnim kasikama...koij je to nivo svijesti da mi je znati? :)
nek\' hrvati prave mostove
kviz u sarajevu...voditelj postavlja semsudinu nagradno pitanje. \"semsudine, kol\'ko je 2+2?\", a semsudin odgovara \"3!\". \"zao mi je semsudine, ali tvoj odgovor nije tacan.\"publika pocne da vice \"dajte mu jos jednu sansu, dajte mu jos jednu!\". \"ok, ok...\" rece voditelj, \"ponavljam semsudine, kol\'ko je 2 +2?\", a semsudin odgovara \"5!\". \"zao mi je semsudine, ali tvoj odgovor nije tacan.\", a publika pocne da vice \"dajte mu jos jednu sansu, dajte mu jos jednu!\". \"ok, ok...\" rece voditelj, \"zadnji put semsudine, kol\'ko je 2 +2?\", a semsudin odgovara \"4!!\",a publika vice \"dajte mu jos jednu sansu, dajte mu jos jednu!\"