Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Theodor Meron je Jevrej iz Amerike. Bas me zanima da li bi taj isti Meron pustio Eichmana nakon 10 godina kina od "zatvora"?
Da su Jevreji tupavi kao glupi Bosnje, pola nacista bi jos uvijek sjedilo po Brazilu i Argentini, pocevsi od dr.Mengele pa nadalje. Samo Bosnje cekaju da im pravda pada s neba.
ima nesto u ovome sto kazu Agbonlahor. Pravdu preuzeti u svoje ruke treba!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka neka,drugi put samo nek mi neko spomene ženevsku konvenciju i neka prava,njega ću prvog
bujrum otidji sad kod ovog Mrdje, pa njega prvog... hoces, ali malo morgen...
parker heroj na internetu,ajd reci mami nek ti dadne marku za kafu i idi u carsiju na kafu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bošnjaci upamtite dobro i pamet u glavu jer ratni zločin i genocid se isplate.
Živio Mušan Topalović Caco
Meni se čini,nažalost što moram reći,da bi porodice žrtava pravdu kao satisfakciju za nanijetho jim zlo...Taj Mrđa je ubijao sve redom,direktno je odgovoran za zločine...sad se je vratio,da zajebaje i dalje žrtve i da veliča zlodjela...Ne mogu da vjerujem,da žrtve ne vjeruju u zadovoljenje pravde na drukčiji način...na preko 100.000 mrtvih,sad se gleda u smrdljivoga Mrđu,i ibrete se šta i kako...nadam se da je sada jasno,ko je proizveo rat u ex-Yu...centar upravljanja ratom je bio daleko od Balkana,u udobnim foteljama...
NIje mi jasno kako 9 godina predstavlja dvije trećine od 17 godina.
Šta se bunite turci?Kad su Orica i onog odvratnog smrada Ganica pustili onda su vam bili dobri jel?Prljave poturice!
tako je
Mnogi Srbi su u Hagu nevini osudjeni. To je uradjeno da bi se zataskala uloga NATO pakta, da bi se dalo pokrice za njihovu okupaciju i zlocine. Haski tribunal je pravosudna komedija, a u cijeloj prici najmanje je bitna pravda i bosanski muslimani. Za NATO pakt i Evropu, muslimani su topovsko meso koje im dobro posluzi kad zatreba.
@sasa kako misliš nevini? zašto to pišeš? hajde mi pojasni svoju izjavu,molim. meni je licemjern kriviti nato i eu za nešto što je kulminiralo zadojenošću mržnjom i neukim narodom.
@poslabaka Kad kazem nevini, mislim da im nije dokazana krivica. Lazni svjedoci, zatvorene sjednice, zasticeni svjedoci i hiljade drugih nepravilnosti. Klasican politicki sud i ne treba od njega ocekivati pravdu. Jovica Stanisic, prvi covjek drzavne bezbjednosti i MUP-a Srbije, je oslobodjen. Ante Gotovina osudjen na 27 godina, pa oslobodjen. Zar ne vidis da to nema veze sa pravdom? Drazen Erdemovic koji je ucestvovao u ubijanju muslimana u Srebrenici, osudjen na pet godina i pusten nakon par godina. Njima je samo bitno da optuze i osude srpski drzavni vrh, jer su Srbi bili ti koji su se protivili NATO okupaciji. NATO je pobjedio i sada smo svi svjedoci NATO pravde. Ne znam ima li tri muslimana u Hagu, tako da je izgleda 30-tak hiljada Srba izvrsilo samoubistvo u proslom ratu.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sad slijedi kuknjava Bosnjaka, kojima su vazda krivi svi drugi, Srbi, Hrvati, stranci, EU, Amerika, Rusija, sudije, ukratko svi drugi... Jedino nismo mi krivi sto drzimo glave u pijesku 500 godina i sto smo sitnicavi i 'sicarskog mentaliteta..
BICE TRECI nema bosne ni mosnjaka
Koji te je pedofil pop naguzio ?
nadamo se, kao sto kazu mosnje: insalah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I triba ga pustiti ka i sve Hrvate, BICE TRECI, baliye u provaliye
Oj Ahmici selo moje malo..
*** ti mrtve ustaske
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mater mu jebavati na svakom koraku. kuću mu u zrak poslati.. majku li im genocidašku!
majku li ti evropsko-kjafirsko-antiislamsko govno. UN i cijeli ovaj sud je sprdacina, oni su uzivali dok su srbi i hrvati nas klali, niko prstom nije mrdnuo da to zaustavi, lopine,olos,smradovi... ALLAH VAS PROKLEO SVE DABOGDA
mir.... pseto , mjesto i da te ne čujem
@tata-istina sta se smrdine javljas,idi malo smrdi negdje,zagađuj okolinu !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)