Mnogi Srbi su u Hagu nevini osudjeni. To je uradjeno da bi se zataskala uloga NATO pakta, da bi se dalo pokrice za njihovu okupaciju i zlocine. Haski tribunal je pravosudna komedija, a u cijeloj prici najmanje je bitna pravda i bosanski muslimani. Za NATO pakt i Evropu, muslimani su topovsko meso koje im dobro posluzi kad zatreba.
@sasa kako misliš nevini? zašto to pišeš? hajde mi pojasni svoju izjavu,molim. meni je licemjern kriviti nato i eu za nešto što je kulminiralo zadojenošću mržnjom i neukim narodom.
@poslabaka Kad kazem nevini, mislim da im nije dokazana krivica. Lazni svjedoci, zatvorene sjednice, zasticeni svjedoci i hiljade drugih nepravilnosti. Klasican politicki sud i ne treba od njega ocekivati pravdu. Jovica Stanisic, prvi covjek drzavne bezbjednosti i MUP-a Srbije, je oslobodjen. Ante Gotovina osudjen na 27 godina, pa oslobodjen. Zar ne vidis da to nema veze sa pravdom? Drazen Erdemovic koji je ucestvovao u ubijanju muslimana u Srebrenici, osudjen na pet godina i pusten nakon par godina. Njima je samo bitno da optuze i osude srpski drzavni vrh, jer su Srbi bili ti koji su se protivili NATO okupaciji. NATO je pobjedio i sada smo svi svjedoci NATO pravde. Ne znam ima li tri muslimana u Hagu, tako da je izgleda 30-tak hiljada Srba izvrsilo samoubistvo u proslom ratu.
Prikaži sve komentare (52)